Elena Udrea, printre politicienii care s-ar putea alătura Mişcării Populare. Tomac: „De ce nu?”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă Elena Udrea s-ar putea afla printre politicienii cu experienţă care s-ar alătura acestui partid, potrivit Mediafax. Iar el a răspuns simplu şi direct: "De ce nu?".

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 19:46
Elena Udrea, printre politicienii care s-ar putea alătura Mişcării Populare. Tomac: „De ce nu?”

Eugen Tomac a precizat că PMP aşteaptă să aibă alături şi alţi oameni politici cu experienţă şi a precizat că sunt bineveniţi toţi cei care corespund criteriilor partidului, adică cei care nu au probleme cu justiţia şi sunt preocupaţi de viitorul României.

„Am spus că aşteptăm să ni se alăture şi alţi oameni politici cu experienţă, pentru că un partid este format şi din oameni politici cu experienţă şi din oameni care poate nu au mai făcut politică până acum, dar doresc să se implice şi sunt bineveniţi toţi cei care răspund criteriilor pe care le avem, să nu aibă probleme cu justiţia, să fie oameni corecţi, oneşti în această ţară şi preocupaţi în mod real de viitorul României”, a precizat Eugen Tomac.

Tomac a fost întrebat dacă printre aceşti oameni politici cu experienţă care să se alăture partidului ar putea fi şi Elena Udrea.

„De ce nu?”, a răspuns Tomac. El a adăugat însă că nu a vorbit până acum despre acest lucru. Eugen Tomac a fost întrebat şi despre posibila intrare în PMP a consilierilor prezidenţiali recent eliberaţi din funcţie.

„Domnul Daniel Funeriu deja a anunţat că se alătură partidului, îi aşteptăm cu multă bucurie şi pe ceilalţi consilieri care vor dori să se implice în activitatea politică a partidului, sunt bineveniţi. Sunt oameni care au făcut politică, alţii nu au făcut politică. Nu am discutat şi nu vă pot confirma nume în afară de ce am discutat cu domnul Funeriu”, a răspuns Tomac la întrebări.

El a precizat că nu a avut o discuţie cu ceilalţi consilieri, dar a arătat că unii dintre ei sunt membri fondatori ai Fundaţiei Mişcarea Populară.

VEZI SI:

EBA nu mai vrea la europarlamentare? Tomac: N-am discutat cu Elena Băsescu despre o candidatură la PE