Elena Udrea s-a întors la ţinutele de 10.000 de euro. Cum a fost suprins pe stradă fostul ministru al Dezvoltării FOTO

Elena Udrea a revenit la ținutele de 10.000 de euro și la imaginea de divă elegantă cu care a obișnuit publicul în anii de glorie. Aceasta a fost văzut purtând aceeași ținută în tonuri șterse două zile la rând, ulterior simțind nevoia să demonstreze că nu a uitat rigorile modei și etalându-se în ținute de firmă.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 08:17

În urmă cu două săptămâni, după perioada de izolare, Elena Udrea a apărut în public într-o ținută ștearsă, strălucirea din trecut dispărând. Fostul ministru al Dezvoltării a înlocuit fustele mulate, bluzele vaporoase și sacourile în culori vii și s-a prezentat în fața instanței într-o pereche de pantaloni evazați, cu o talie înaltă și o bluză scurtă de aceeași culore, pe care a asortat-o cu o geantă de umăr cu lanț auriu în același ton cu îmbrăcămintea. Ținuta fostului ministru a fost cu siguranță una scumpă, însă extrem de simplă.

Citește și: Elena Udrea nu a scăpat de toate acuzaţiile din dosarul Microsoft. Explicaţiile procurorului-şef al DNA

A doua zi, Elena Udrea a fost văzută în aceeași ținută, însă ulterior a revenit la vechile obiceiuri și a fost văzută în urmă cu câteva zile într-o ținută cu care a luat ochii trecătorilor.

Fostul ministru s-a întors la ținutele de 10.000 de euro și s-a încălțat cu o pereche de sandale Yves Saint Laurent în valoare de aproape 2.000 de euro, cu tricou Balmain de 400 de euro, jeanși Armani de 500 de euro, asortați cu o curea de firmă de alte sute de euro, plus o geantă Hermes Birkin de 7.000 de euro pe braț, Elena Udrea a dat astfel peste nas tuturor celor care i-au pus la îndoială integritatea garderobei sau gusturile în materie de modă.

Fostul ministrul al Dezvoltării Elena Udrea s-a prezentat pe 19 mai la Curtea de Apel București pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu și Dan Andronic. În acest caz, ea a fost trimisă în judecată pentru instigare la luare de mită (două fapte) și spălare de bani (cinci fapte). Pe rolul instanțelor mai are două dosare: Gala Bute și Hidroelectrica.

Elena Udrea a părăsit România la începutul lui 2018. A cerut azil în Costa Rica, unde a stat mai bine de un an și jumătat, dintre care  două luni din această perioadă le-a petrecut în închisoare, în condiții crunte. În vara anului trecut, după ce condamnarea ei din România în dosarul Gala Bute a fost anulată, fostul ministrul al Dezvoltării a revenit în țară.