Elena Udrea şi Adrian Alexandrov şi-au scos fetiţa în parc. Cum au distrat-o pe micuţa Eva Maria

Elena Udrea a ieșit zilele trecute la o plimbare, alături de mama ei, de Adrian Alexandrov și de Eva Maria, fetița pe care o au împreună, pentru a se relaxa într-un parc din Capitală.

22 oct. 2020, 04:37
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov şi-au scos fetiţa în parc. Cum au distrat-o pe micuţa Eva Maria

Elena Udrea a preferat o ţinută lejeră, alcătuită dintr-un trening bleumarin şi pantofi sport. În centrul atenției a fost micuța Eva Maria, răsfățată la maximum de către membrii familiei. În spațiul de joacă, fetiţa s-a distrat pe cinste, sub privirile mamei şi ale buncii, scrie Cancan.

Ea este Anişoara, soacra Elenei Udrea. În 4 ani, femeia nu şi-a cunoscut nora, dar nici nepoţica: „Am văzut-o pe telefon”

Ulterior, și-au făcut apariția și câțiva cunoscuți de-ai familiei, cu care Elena Udrea și Adrian Alexandrov au stat la discuții preț de câteva minute. Apoi, fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni și familia ei au luat-o la pas prin parc, profitând în continuare de vreme.

Elena Udrea, despre eticheta de „Corupta României”: Frustrarea asta mi-a trecut între timp

Eva Maria a fost fascinată de baloanele pe care i le-a făcut mama ei, iar după plimbarea relaxantă, întreaga familie s-a îndreptat spre casă.

Elena Udrea a rupt tăcerea despre relaţia cu Traian Băsescu. S-a iubit cu fostul preşedinte? „Am plătit scump”

Elena Udrea a devenit mamă în septembrie 2018, la 44 de ani, după ce a urmat un tratament la o clinică de fertilizare. În Costa Rica, unde s-a aflat pe timpul sarcinii, a pierdut unul dintre gemeni la doar câteva săptămâni după ce a aflat că va deveni mămică. La scurt timp însă după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Elena Udrea a fost arestată de autoritățile din Costa Rica, fiind eliberată chiar în Ajunul Crăciunului, după care s-a întors în România.