Elena Udrea spune cine ar trebui să preia ŞEFIA PMP: Traian Băsescu nu se va înscrie în partid VIDEO

Elena Udrea a declarat că nu crede că Traian Băsescu se va înscrie în PMP şi a arătat că, la şefia partidului, este nevoie de "o figură nouă, un om tânăr, cu o carieră în spate".

14 ian. 2015, 10:17
Elena Udrea spune cine ar trebui să preia ŞEFIA PMP: Traian Băsescu nu se va înscrie în partid VIDEO

„Nu am crezut niciodată că Traian Băsescu trebuie să se facă membru de partid. Cineva care a fost atât de mare zece ani, un om politic atât de consistent, să te intorci să fii membru de partid, fie el şi partidul pe care l-ai construit (…) nu cred că Traian Băsescu trebuie să se întoarcă membruîn partid, dar dacă ar decide lucru acesta, este binevenit si toată lumea îl aşteaptă”, a spus Elena Udrea, într-un interviu pentru psnews.ro.

Udrea a completat că PMP doreşte să rămână partenerul lui Traian Băsescu, precizând că sunt proiecte politice care trebuie duse la bun sfarsit, cum este reforma in sanatate.

„Va trebui în continuare să se implice, însă nu înregimentat într-un partid politic. (…) Traian Basescu va fi partener in PMP categoric, nu cred ca se va inscrie in partid. Cand va veni, cand va decide sa aiba o activitate in politica este decizia domniei sale”, a mai spus Udrea.

În ceea ce priveşte şefia PMP, Udrea a arătat că ea a avut un proiect de 10 ani  şi „s-a intamplat ca acest proiect sa se incheie cu candidatura mea la Cotroceni”.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea invocă DOUĂ NUME GRELE care ar apărea în dosarul Microsoft: Au luat şi ei BANI

Udrea arătat, în acest context, că, la şefia PMP, este nevoie de o figură nouă, un politician tânăr.

„Eu cred ca este o mare asteptare de clasa politica cu o imagine noua si cu un tip de actiune nou. Eu imi asum un tip de actiune aşa cum asteapta acel electorat care nu a mai iesit niciodata la vot si a iesit cu speranta in 16 noiembrie, insa eu nu mai sunt o figura politica noua,  sunt un om politic care a fost tocat 10 ani de zile, iar acum sunt cel mai tocat om politic.

De aceea cred si am crezut imediat dupa alegeri ca este nevioe ca PMP sa isi asume rolul de partid care face schimbarea. Ce avem: o intelegere PNL-PSD, Ponta -Iohannis, partide cu aceleasi figuri, perimate si obosite in politica, compromise… Trebuie sa facem noi pasul catre aceasta schimbare.

Şi de aceea am spus ca este mult mai bine sa vina un lider de partid, o figura noua, un om tanar cu o cariera in spate si care sa dea semnalul ca PMP face o altfel de politica”, a precizat Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea, ANUNŢ-SURPRIZĂ: Cel mai probabil nu voi candida la funcţia de preşedinte al PMP la Congres