Elena Udrea: Susţin intrarea la prezidenţiale cu un candidat propriu. Dar susţinem şi alt candidat de dreapta

Elena Udrea a declarat că Partidul Mişcarea Populară (PMP) are două variante pentru alegerile prezidenţiale, iar o decizie în acest sens se va lua după alegerile pentru şefia partidului.

RomaniaTV.net
05 iun. 2014, 17:09
Elena Udrea: Susţin intrarea la prezidenţiale cu un candidat propriu. Dar susţinem şi alt candidat de dreapta

„După alegeri vom merge fie cu un candidat propriu, eu cred că aceasta este cea mai bună soluţie, fie vom susţine cel mai bun candidat al dreptei, dar nu în orice conditii. Îl vom susţine doar dacă acest candidat îşi asumă viziunea preşedintelui Traian Băsescu privind statul de drept, reforma din justitie. Vom decide acest lucru imediat după alegerile pentru şefia partidului”, a spus Udrea.

Elena Udrea a făcut aceste declaraţii joi, când şi-a depus joi candidatura pentru funcţia de preşedinte al PMP.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al PMP au mai intrat Adrian Papahagi, Daniel Funeriu şi Adrian Rădulescu. Cristian Diaconescu nu a anunţat încă dacă va candida şi el pentru această funcţie.

Adrian Papahagia anunţat, încă de joi dimineaţa, pe o reţea de socializare, că va candida pentru postul de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară.

CONGRES PMP. Adrian Papahagi şi-a depus candidatura la preşedinţia partidului

Adrian Rădulescu a fost primul membru PMP care şi-a depus candidatura pentru şefia PMP. Candidaturile pentru funcţiile de conducere se pot depune joi, până la ora 20.00. Şi Daniel Funeriu şi-a anunţat pe Facebook înscrierea în cursa pentru şefia PMP.