Elena Udrea, un nou mesaj dur din închisoare: „E pe viaţă şi pe moarte. Justiţia din România e pe noroc, e ruleta rusească?”

Elena Udrea nu se împacă cu viața după gratii şi postează din ce în ce mai des atacuri la adresa justiţiei din România.

24 aug. 2022, 20:58
Elena Udrea, un nou mesaj dur din închisoare: „E pe viaţă şi pe moarte. Justiţia din România e pe noroc, e ruleta rusească?”

Elena Udrea continuă să-şi apere cauza cu mesaje dese prin care se victimizează și acuză în termeni duri justiția din România. 24 august a consemnat încă un astfel de mesaj, menit să tragă un semnal de alarmă pentru modul ”injust” în care Udrea a fost tratată de justiție.

”Așa cum am precizat, nerespectarea deciziei CCR în cazul Gala Bute de către chiar judecători ai celei mai înalte instante judecătorești din țară, ICCJ, a dus nu doar la arestarea mea ilegală și a dat tonul haosului din justiție. Astăzi s-a ajuns nu doar ca în zone diferite ale țării, Curțile de Apel sa aibă poziții diferite față de Constituție, unele respectând deciziile Curții Constituționale, altele nu, dar chiar și in interiorul aceleiași instante.

Totul despre vizitele solicitate de Elena Udrea din partea fetiței sale. Avocatul Poporului: „Copilul este traumatizat când merge acolo”
Mai rău, in cazul meu, nu doar că aceeași instanță, ICCJ, a refuzat să aplice numai în Gala Bute, Decizia nr. 685/2018 și să rejudece dosarul, ci chiar aceeași judecători care o respectă în toate celelalte cazuri similare, la mine nu a ținut cont de ea”, a scris Udrea pe Facebook.

Ulterior, Elena Udrea a făcut o serie de comparații între situația ei și modul în care copiii ar putea fi obligați să-și schimbe sexul sau în modul în care statul român ar putea să confiște case sau apartamente de la cetățeni.

”Și atunci, întrebarea este… ce justiție avem în România, astăzi? E pe noroc, e ruleta rusească? E în funcție de persoană, a celui judecat sau a celui care judecă, judecătorul, sau in funcție de instanța de judecată? Nu mai există nicio predictibilitate a actului de justiție, iar consecințele nu sunt doar colapsul în care ne aflăm și subminarea statului de drept în tara noastră, ceea ce o face ușor de subordonat intereselor economice străine.

Elena Udrea cere să fie declarată nebună şi fără discernământ. Mesaj controversat din închisoare
Ci, concret are consecințe dramatice asupra vieților celor implicați, din încălcarea Deciziei CCR în Gala Bute, spre exemplu, niște oameni au ajuns ilegal în pușcărie, iar în cazul lui Rudel Obreja este vorba chiar de viață si moarte.

Pentru că dacă el nu ar fi fost ilegal arestat pe 7 aprilie, odată cu mine, poate boala crâncenă nu i s-ar fi declanșat trei săptămâni mai târziu, sau, daca s-ar fi întâmplat totuși, ar fi avut posibilitatea sa o descopere și să se trateze imediat, nu după 4 luni.

Astăzi încălcarea Constituției înseamnă doar ca niște oameni au fost băgați ilegal in pușcărie, mâine însă poate ca niște judecători vor decide împotriva Constituției și a Referendumului pentru familie, că un copil poate fi adoptat de un cuplu homosexual, că proprietatea privată este contrară intereselor UE, deci îți vor lua casa, că resursele naturale ale României aparțin de fapt Germaniei, așa cum deja o instanță a hotărât închiderea minelor de cărbuni și stoparea construirii unei Hidrocentrale din motive de lăcuste și cărăbuși care trebuie protejați.

Petre Daea, deranjat de „abordări apocaliptice” de la TV: „Când începe pe ecranul televizoarelor că ia foc lanul, că auzi sirene, şi copiii în pântece se sperie. Nu e bine”

Astăzi copilul meu creste fără mama, mâine poate copilul tău va fi determinat să își schimbe sexul la 8 ani, astăzi Rudel Obreja se luptă pentru viața lui, mâine poate ne vom lupta cu toții după ce vom fi fost cobaii unor experimente cu noi vaccinuri și noi pandemii provocate. Nu uitați, somnul națiunii naște monștrii!”, a completat Elena Udrea pe Facebook.