Elena Udrea va veni la înmormântarea socrului lui Traian Băsescu

Mai mulţi lideri politici, apropiaţi ai lui Traian Băsescu, între care şi Elena Udrea, sunt aşteptaţi, sâmbătă, la înmormântarea lui Gheorghe Adruşcă, socrul lui Traian Băsescu, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, la cimitirul Eternitatea din cartierul Burdujeni Sat.

10 iul. 2015, 12:53
Elena Udrea va veni la înmormântarea socrului lui Traian Băsescu

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea a confirmat în cursul zilei de vineri că va fi prezentă la înmormântarea socrului lui Traian Băsescu, scrie monitorulsv.ro.

Fostul preşedinte al României îşi va conduce sâmbătă socrul, Gheorghe Adruşcă, pe ultimul drum. Socrul lui Traian Băsescu a decedat joi, la vârsta de 96 de ani, la căminul de bătrâni din Ilişeşti, acolo unde a stat din anul 2012, după moartea soţiei sale. Corpul neînsufleţit a fost depus încă de joi la capela Bisericii „Sfânta Treime” din cartierul Burdujeni Sat, aflată la doar câţiva paşi de casa în care a locuit o viaţă întreagă.

CITEŞTE ŞI Doliu în familia lui Traian Băsescu. Fostul preşedinte: Îmi pare rău că nu l-am invitat la Cotroceni VIDEO

De joi seara, la Suceava se află şi fostul şef al statului Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria, care împreună cu cealaltă fiică a lui Gheorghe Andruşcă, Stela Derla, au vegheat toată noaptea la căpătâiul celui care le-a fost socru şi tată.

În cursul zilei de vineri, fostul şef al statului i-a primit, alături de ceilalţi membri ai familiei, pe toţi cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Gheorghe Andruşcă.

La capela în care a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Andruşcă a fost arborat şi tricolorul României, iar la intrare au fost puse coroanele aduse de Traian Băsescu şi soţia sa Maria, de fiicele Ioana şi Elena şi familiile acestora şi de sora soţiei fostului preşedinte, Stela Derla.

Vineri seara a ajuns la Suceava şi Ioana Băsescu, urmând ca sâmbătă dimineaţa să vină pentru înmormântare şi cealaltă fiică a fostului preşedinte, Elena Băsescu.