Elena Udrea: Victor Ponta va fi candidatul PSD la Preşedinţia României

Elena Udrea îl vede pe Victor Ponta drept "candidatul stângii" la Preşedinţia României. Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, fostul ministru al Dezvoltării afirmă că premierul are mulţi duşmani în PSD, precizând că el este cel care împarte puterea în USL.

RomaniaTV.net
16 feb. 2013, 08:38
Elena Udrea: Victor Ponta va fi candidatul PSD la Preşedinţia României

„Trebuie să recunoaştem că Victor Ponta este astăzi unul dintre cei mai importanţi oameni politici. Nu i se dădeau foarte mai şanse lui Victor Ponta, dar  astăzi a reuşit. Sigur, este meritul lor, cât şi contextul economic şi vina PDL-ului că nu a avut mai multă comunicare în aşa fel încât să prevină din scorul slab pe care l-am obţinut. Dar, dincolo de contextul economic prin care am trecut şi care a fragilizat foarte mult PDL-ul, proiectul USL, ca rezultate, s-a dovedit un proiect câştigător – pentru cei din USL, nu şi pentru România”, a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării îl indică pe actualul premier drept candidat la preşedinţie, precizând că Ponta este cel care împarte puterea în USL.

„Trebuie să ne construim partidul, să-l facem puternic, în aşa fel încât să sprijine un candidat care trebuie să fie cel mai bun candidat pe care-l poate da dreapta românească. Cel mai bun candidat, care să se opună PSD-ului care va veni, cu singuranţă, cu propriul candidat – candidatul stângii”, a spus Udrea. Întrebată cine va fi candidatul PSD, aceasta a răspuns: „Eu cred că Victor Ponta”.

Elena Udrea a continuat portretul lui Victor Ponta, afirmând că premierul „spune ce puteri are un ministru” şi decide în problemele cu adevărat importante.

„USL are oameni, politicieni redutabili ca adversari, dar Victori Ponta este astăzi cel care împarte puterea în USL. El împarte nu numai în PSD, ci şi în PNL puterea. El spune ce puteri are un ministru, câţi bani are un ministru, decide care sunt modificările care se aduc constituţiei, cum se face legea reorganizării administrativ-teritoriale. Sunt în PSD adversari puternici pentru Victor Ponta, şi el ştie lucrul acesta. Cei mai mari adversari, în politică, îi ai în propriul partid, nu în afara lui”, a adăugat Udrea.


loading...