Elena Udrea, vizitată în închisoare de fiica ei. Adrian Alexandrov: S-au jucat, au colorat, au desenat

Fiica Elenei Udrea, în vizită la închisoare, acolo unde este încarcerată fostul ministru. Cele două au petrecut împreună câteva ore. Luni a fost a doua revedere dintre Elena Udrea și micuța Eva, după ce mama ei a fost condamnată la închisoare și prinsă în Bulgaria de polițiști.

25 iul. 2022, 15:40
Elena Udrea, vizitată în închisoare de fiica ei. Adrian Alexandrov: S-au jucat, au colorat, au desenat

Elena Udrea, încarcerată la Penitenciarul Târgșor, după ce a fost extrădată din Bulgaria pentru a își ispăși pedeapsa de 6 ani de închisoare, a primit vizita fiicei ei. Prima reîntâlnire dintre cele două a avut loc săptămâna trecută, iar luni Eva a revenit la peniteciar alături de tatăl ei.

Elena Udrea şi fiica ei, Eva, au petrecut împreună trei ore într-o cameră specială, camera MAMA ȘI COPILUL.

„A fost o bucurie pentru ambele să se revadă dupa atâta timp si s-a bucurat mai ales ca s-a reuşit ca vizita să fie in camera speciala „Mama si copil” fara dispozitive de separare si s-au putut si imbratisa, s-au putut atinge”, a povestit avocata Elenei Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea se revoltă în închisoare: Stau arestata ilegal deja de 300 de zile şi nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni

Iubitul Elenei Udrea, Adrain Alexandrov, a vorbit în exclusivitate la România TV despre întâlnirea micuţei Eva cu mama ei.

„Este a doua oară când mergem. Am fost si saptămâna trecută. Nu am vrut sa o aduc înainte ca era geam. A fost o bucurie enormă după patru luni de cand nu si-a vazut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat si acum mergem acasă. (Eva n.red.) e bucuroasă, nu stie ce se intampla, crede ca venim la birou.

Îi place, e camera decenta, cu jucării. S-au jucat frumos, au facut activităţi si celei mici i-a placut. Nu ne rămâne decât să venim săptămânal”, a povestit Adrian Alexandrov la România TV.

Inițial, Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, spuneau că nu îi vor spune micuței în vârstă de aproape 4 ani despre condamnarea mamei și nici nu vor ca reîntâlnirea să aibă loc în penitenciar, iar cele două să fie despărțite de geamuri de securitate. Situaţia s-a schimbat, iar reîntâlnirea dintre cele două s-a produs.

Cât despre situația juridică, Elena Udrea a atacat pe toate căile executarea pedepsei din Gala Bute, însă judecătorii au respins toate căile extraordinare de atac.

Citeşte şi: Rudel Obreja va fi eliberat pentru a se trata de cancer. Acum e în spital, pe perfuzii, şi a slăbit 20 kg în ultimele săptămâni – UPDATE