Elena Udrea, vacanţă într-o staţiune discretă pe litoralul românesc. Cât a plătit pe o singură noapte de cazare FOTO

Elena Udrea, împreună cu iubitul ei, Adrian Alexandrov şi fetiţa lor, Eva Maria, au mers în vacanţă pe litoralul românesc. Dacă toată lumea se aştepta să o vadă în Mamaia, ei bine, de această dată, fosta blondă de la Cotroceni a ales o staţiune discretă.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 08:04
Elena Udrea, vacanţă într-o staţiune discretă pe litoralul românesc. Cât a plătit pe o singură noapte de cazare FOTO

De mai bine de o săptămână, fostul ministru se află la mare, alături de familia ei. Potrivit Wowbiz.ro, Elena Udrea este cazată la Hotelul Mera, în staţiunea Venus, un stabiliment de patru stele, extrem de luxos, unde condițiile sunt excelente. În această perioadă, o cameră, cu masă all-inclusive, costă în jur de1200 de lei.

Elena Udrea s-a comportat la mare ca orice turist, fără fițe, ba chiar a fost extrem de populară. Toată lumea a admirat-o și a spus despre ea că este cu adevărat o doamnă specială de fiecare dată când a văzut-o în resort”, au dezvăluit persoane, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Elena Udrea nu a scăpat de toate acuzaţiile din dosarul Microsoft. Explicaţiile procurorului-şef al DNA

Fetiţa Elenei Udrea, „divă” de mică

Elena Udrea recuperează timpul pierdut și petrece foarte mult timp alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, de fiica lor, Eva Maria, dar și de mama ei, care i-a fost de mare ajutor în toată această perioadă. 

Blondina şi-a luat familia şi a mers în parcul de aventură Edenland, din Balotești, Ilfov. Potrivit imaginilor realizate de Click.ro, micuţa Eva Maria, în vârsta de doi ani, este deja obişnuită cu luxul. Purta tricou şi jeanşi Moschino, care costă aproximativ 250 de dolari ambele.

Primele imagini cu Elena Udrea după două luni de izolare. Cum a mers fostul ministru marţi, în faţa instanţei VIDEO

Elena Udrea a revenit în România în urmă cu un an, după ce a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica, precizând că vrea să-și crească acasă copilul.

Elena Udrea a fost audiată la Curtea de Apel Bucureşti la sfârșitul lunii mai a acestui an, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. Aceasta este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

Adrian Alexandrov, în vârstă de 35 ani, este mai tânăr cu 11 ani decât Elena Udrea, însă aceștia par să se înțeleagă de minune, bărbatul fiindu-i alături fostului ministru al Turismului pe întreaga perioadă grea a sarcinii, când a pierdut unul dintre gemenii cu care a fost însărcinată, dar și în momentul în care aceasta a început să aibă probleme cu legea. Logodnicul Elenei Udrea făcea adesea naveta România-Costa Rica pentru a-i fi iubitei lui aproape. Ulterior, Elena Udrea a fost și arestată.


loading...
Partenerii noștri