Elev de 15 ani, prins de jandarmi cu un cuţit asupra lui, în curtea unui liceu din Piteşti

Jandarmii au găsit un cuţit asupra unui elev în vârstă de 15 ani, aflat în curtea liceului în care acesta este elev. Este pentru a doua oară în câteva zile când jandarmii găsesc arme albe asupra unor tineri în curtea liceului respectiv, scrie News.ro

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 07:30
Elev de 15 ani, prins de jandarmi cu un cuţit asupra lui, în curtea unui liceu din Piteşti

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Argeş, pe data de 12 octombrie, un echipaj de jandarmerie care se afla în serviciu în municipiul Piteşti a fost solicitat de către conducerea Liceului Tehnologic Dacia pe motiv că în incinta unităţii de învăţământ se află mai multe persoane care tulbură ordinea publică.

După ce au ajuns la faţa locului, jandarmii au identificat trei tineri care, la vederea oamenilor legii au încercat să părăsească zona. Aceştia au legitimat tinerii şi i-au supus unui control corporal sumar. În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuţit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri„, se arată în comunicatul Jandarmeriei Argeş.

Citeste si Ce se va deschide în locul clubului Bellagio din Capitală. S-a început amenajarea

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de obiecte interzise, cercetările fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie.

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii au găsit asupra unei adolescente aflată în curtea aceleiaşi unităţi de învăţământ două cuţite şi un pumnal. Fata nu era elevă la Liceul Tehnologic.

Având în vedere că săptămâna trecută a fost depistată aceeaşi faptă tot la această instituţie de învăţământ, conducerea Jandarmeriei Argeş a dispusca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese şi staţionări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariţia altor situaţii de acest tip„, a mai precizat sursa citată.