Elev de 18 ani dispărut. A lăsat ghiozdanul în faţa porţii şi un bilet în care îşi cerea scuze pentru note. Părinţii îl caută disperaţi

Stare de alertă în judeţul Iaşi. Polițiștii ieșeni caută un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Bivolari, județul Iaşi, dispărut de acasă. Imediat ce a ajuns acasă de la şcoală, băiatul şi-a lăsat ghiozdanul în faţa porţii împreună cu un bilet în care a scris că-i pare rău de notele mici pe care le-a luat în ultimele zile la şcoală. Părinţii sunt disperaţi şi se gândesc la ce e mai rău.

RomaniaTV.net
08 mart. 2018, 08:50

Florin Nicolae Perju, elev în clasa a XII-a, este căutat de părinţi şi autorităţi după ce marți, când s-a întors de la şcoală, băiatul şi-a lăsat ghiozdanul în faţa porţii şi un bilet în care scria că îi pare rău de nişte note slabe luate recent. Imediat, familia a anunţat poliţia.

Persoanele care pot da detalii se pot adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. În momentul dispariţiei, Florin Nicolae Perju purta o geacă din material textil de culoare neagră, cu glugă, blugi de culoare închisă şi ghete de culoare neagră. Băiatul are 1.70 m înălţime, 55 kg, păr şaten închis, tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, fără semne particulare.