Elev român de 13 ani, găsit mort în fața unui hotel din Austria! Micuțul se afla într-o excursie cu școala

O excursie cu școala s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru un elev în vârstă de 13 ani. Micuțul a fost găsit fără suflare în fața unui hotel din Austria în care era cazat împreună cu profesorii și colegii săi.

01 dec. 2023, 17:32
Elev român de 13 ani, găsit mort în fața unui hotel din Austria! Micuțul se afla într-o excursie cu școala
Micuțul se afla într-o excursie cu școala

Elev român de 13 ani, găsit mort în fața unui hotel din Austria! Din primele informații furnizate de oamenii legii din Austria, elevul ar fi căzut în gol de la fereastra hotelului, iar impactul cu solul i-a fost fatal.

Citește și Titi Aur, despre scenele groaznice de la accidentele rutiere mortale. Lucrurile care nu se văd la televizor: „Sunt scene groaznice”

Elev român de 13 ani, găsit mort în fața unui hotel din Austria!

Tragedia s-a produs în fața unui hotel din Wiener Neudorf, un orășel de lângă Viena, vineri dimineață, pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

Se pare că nimeni, nici profesorii și nici colegii băiatului în vârstă de 13 ani nu au văzut momentul în care s-a petrecut tragedia.

La scurt timp după ce a fost descoperit trupul neînsuflețit al băiatului zăcând pe caldarâm au sosit  și ofițerii din departamentul de investigații criminale care și la această oră fac cercetări.

Potrivit publicației germane Merkur, elevul în vârstă de 13 ani, s-ar urcat pe fereastră de unde a căzut în gol aproximativ 10 metri. Impactul cu solul i-a fost fatal micuțului care a murit pe loc.

În prezent, nici autoritățile române și nici cele austriece nu dețin informații de cât timp se afla grupul de români în Austria.

Reprezentanții Poliției din Austria care au intervenit la fața locului spun că nu a fost găsit niciun semn care să indice un act de disperare care să confirme varianta sinuciderii.

Se pare că în fața ferestrei hotelului se află un platou din beton, care nu are balustradă, iar anchetatorii bănuiesc că băiatul s-ar fi urcat pe el și a căzut de pe pervazul ferestrei.

Citește și Cine e Dragan, paznicul de la școala din Belgrad împușcat mortal de elevul ucigaș. „Un înger de om”. Cel puțin opt elevi și-au pierdut viața