Eleva asasinată în Iaşi a reapărut pe Facebook

Apariție-șoc pe Facebook. Diana Gugulică, adolescenta ucisă pe data de 1 martie, în Parcul Copou, din Iași, a reapărut pe site-ul de socializare.

15 apr. 2015, 13:02
Eleva asasinată în Iaşi a reapărut pe Facebook

Apropiații fetei în vârstă de 16 ani au reușit să reactiveze contul ei, după ce Eduard Perju–tânărul care a ucis-o, de aceeași vârstă cu Diana–îl ștersese, scrie evz.ro. Rudele Dianei au vrut să vadă ce activitate a avut criminalul, după ce i-a furat fetei telefonul mobil. Între criminal și victimă a existat o relație de dragoste copilărească, însă, Diana voia să nu mai aibă nici o legătură cu băiatul.

Citeşte şi Eleva din Iaşi ucisă de iubit, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă VIDEO

Numai că Eduard Perju devenise obsedat de ea. Criminalul bănuia că fosta lui iubită vorbește pe Facebook cu alți băieți și a devenit foarte agresiv. Eduard Perju a ucis-o pe Diana după ce a ademenit-o cu o întâlnire în parc. Spunându-i că vrea să îi ofere un cadou, a pus-o pe fată să se întoarcă și a strangulat-o cu o curelușă de fixare cu dinți. După aceea, ucigașul i-a furat telefonul mobil pentru a avea acces la contul ei de Facebook. Timp de câteva ore, a stat și i-a citit toate discuțiile private. Apoi, i-a șters contul. Eduard Perju este, în prezent, arestat preventiv, însă, mandatul lui este aproape de final.

Citeşte şi Înfiorător. Criminalul elevei de 16 ani, arest la domiciliu până la pronunţarea sentinţei

Zilele trecute, Vlad Gugulică, tatăl Dianei, a postat pe Facebook câteva mesaje dureroase: „Hristos a Înviat! Iubirea lui tata, știu cât iubeai și cu ce bucurie așteptai Învierea Domnului”.