Elevă bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Scene şocante la o şcoală din Argeş

Scene şocante s-au petrecut la o şcoală din judeţul Argeş. O elevă a fost bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Imaginilie şocante au ajuns pe internet.

09 mart. 2021, 20:22
Elevă bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Scene şocante la o şcoală din Argeş
Elevă bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Scene şocante la o şcoală din Argeş

Elevă bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Scenele şocante s-au petrecut la o şcoală din Dobroeşti, judeţul Argeş.

Elevă bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă

Bătaia încasată de elevă a fost filmată chiar de către colegii ei. Pe imagini se poate observa cum cel care filmează şi colegii săi aşteaptă la intrarea într-o clasă. La un moment dat, elevul intră în clasă, iar colegii lui intră după el, potrivit Antena 3. 

Băiatul se duce direct la fată şi încearcă să o lovească cu pumnul în faţă, însă eleva s-a ferit, moment în care a alunecat pe podeaua udă şi a căzut. Elevul a sărit apoi peste ea şi a început să o lovească cu brutalitate.

În loc să intervină şi să o salveze pe fată din mâinile colegului lor, ceilalţi copii râd şi aplaudă.

Imaginile au fost postate pe internet, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a anunţat că a demarat o anchetă. Şefii ISJ spun că vor fi luaţi la întrebări şi profesorii şcolii din Dobroeşti.

Părinţii elevei bătute au depus mai multe plângeri.

Imaginile cu fata bătută le puteţi vedea AICI

Citeşte şi Copil de 13 ani bătut până la leşin de mai mulţi adolescenţi. „Calcă-l pe cap!” VIDEO

Elev de șapte ani din Maramureș, snopit în bătaie de tatăl unei colege. S-a întâmplat chiar în timpul orelor, sub privirile îngrozite ale învățătoarei

Un elev de șapte ani a trecut printr-o experiență traumatizantă chiar în sala de clasă. Tatăl unei colege l-a agresat fizic sub privirea înspăimântată a învățătoarei. Incidentul s-a petrecut luni, la Școala Generală din localitatea Repedea, județul Maramureș, în timpul orelor.

„Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel. Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față.”, a declarat una dintre rudele copilului pentru presa locală.

Mama elevului a fost chemată la școală imediat după incident, iar apoi s-a prezentat direct la Poliție pentru a depune plângere.

„Polițiștii au constatat faptul că, în jurul orelor 10.00, ale aceleiași zile, un bărbat de 49 de ani din Repedea, a pătruns în incinta unității de învățământ, unde a agresat un minor de 7 ani. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș pentru Ziarul Libertatea.

Agresorul și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citeşte şi Fetiţă de nouă ani, omorâtă în bătaie în timpul unui ritual de exorcizare! Autorităţile au intervenit de urgenţă!