Fetiţă de nouă ani, omorâtă în bătaie în timpul unui ritual de exorcizare! Autorităţile au intervenit de urgenţă!

Un incident de o violenţă dusă la extrem a avut loc în Sri Lanka. O fetiţă de doar nouă ani a fost bătută până la ultima suflare de o femeie pentru a alunga ”spiritul rău” din ea.

01 mart. 2021, 17:50
Fetiţă de nouă ani, omorâtă în bătaie în timpul unui ritual de exorcizare! Autorităţile au intervenit de urgenţă!

Fetiţă de nouă ani, omorâtă în bătaie în timpul unui ritual de exorcizare! Micuţa şi-a pierdut viaţa în ritualul extrem de vilent. Atât mama fetei, cât și femeia care a efectuat ritualul au fost arestate, potrivit The Independent.

Fetiţă de nouă ani, omorâtă în bătaie în timpul unui ritual de exorcizare! Autorităţile au intervenit de urgenţă!

Procesiunea cumplită a avut loc în oraşul Delgoda, în apropierea capitalei Colombo. Fetița fusese adusă de părinți pentru a fi exorcizată, potrivit presei locale. Mama fetiței credea că fata ei era posedată de un demon, drept pentru care a dus-o acasă la femeia care efectua asemenea practici pentru un ritual de alungare a ”spiritului rău”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Sri Lanka, Ajit Rohana.

Femeia care a făcut ritualul a stropit fetița cu ulei, apoi a început să o lovească în mod repetat cu un baston. Când fetița și-a pierdut cunoștința, a fost transportată la spital, unde a fost declarată decedată. Poliția a informat că luni urmează să aibă loc o autopsie și o examinare post-mortem. Cazul fetei de 9 ani nu este singurul. Poliția a mai adăugat că, în ultimii ani, în zonă au avut loc mai multe astfel de ritualuri de exorcizare, în unele cazuri fiind provocate vătămări fizice puternice și chiar soldate cu moartea.

O pisică a fost reţinută sâmbătă de autorităţile din Sri Lanka, după ce a fost prinsă că facea contrabandă cu droguri şi cartele SIM. Felina le transporta într-o pungă de plastic legată de gât.

Din primele informaţii, pisica a fost prinsă de serviciile de informaţii şi închisă într-un penitenciar de maximă securitate din Colombo, capitala ţării.

Poliţiştii au confiscat de la felină două grame de heroină, două cartele SIM şi un card de memorie, însă nu au putut să o ţină prea mult închisă, aceasta fugind din închisoare duminică, potrivit presei locale Aruna.

Penitenciarul de maximă securitate din Colombo a raportat în ultimele săptămâni o creștere a numărului de persoane care aruncă peste zid, în interiorul închisorii, pachete cu droguri, telefoane mobile și încărcătoare de telefon.

Citeşte continuarea aici: O pisică traficantă de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka