Elevă de 14 ani violată de 6 colegi în cantina şcolii. Unul dintre violatori este fostul ei iubit

Șase adolescenți sunt acuzați că au violat și terorizat o elevă de 14 ani, în grup, în catina școlii la care învață. Unul dintre aceștia ar fi fost, anterior, iubitul victimei, atacul venind drept răzbunare pentru că aceasta l-a părăsit. Băiatul ar fi violat-o de cel puțin patru ori, în decursul mai multor luni de zile.

18 feb. 2016, 06:32
Elevă de 14 ani violată de 6 colegi în cantina şcolii. Unul dintre violatori este fostul ei iubit

Cei șase băieți ar fi scos-o pe fată din toaletă cu forța, târând-o până în cantina școlii din Graz, Austria, scrie click.ro. Acolo, au dezbrăcat-o și au violat-o, potrivit dailymail.co.uk. Victima le-a spus anchetatorilor că a țipat după ajutor și, deși mai mulți elevi au fost martori la faptul că cei șase băieți au urmărit-o și scos-o cu forța din toaletă, aceștia nu au intervenit.

Citeşte şi Tânără violată de un bodyguard după ce a fost drogată în autobuz

Martorii le-au spus polițiștilor că țipetele fetei au putut fi auzite „în toată școala” și că au fost uimiți de faptul că profesorii nu au făcut nimic. Când a venit la oră, mai târziu, victima a fost mustrată, potrivit spuselor acestora.

Directorul școlii nu știa de atacuri

Directorul instituţiei a declarat că nu știe despre atac, explicând: „Stiu doar despre incidentul în care fata a fost blocată în clasă de către băieții care au baricadat ușa pentru a o ține înăuntru. Profesorul a reușit să deschidă ușa cu forța și a ajutat-o pe elevă. Am vorbit cu inspectoratul școlii despre incident, iar apoi cu poliția. Am aproape 200 de elevi, care sunt perfect respectabili, dar ceea ce se presupune că au făcut acești băieți este pur și simplu incredibil”.

Citeşte şi Pedeapsă MAXIMĂ pentru cei cinci tineri care au violat o elevă de 14 ani din Satu Mare

Procurorul din Graz, Hansjoerg Bacher, a declarat că toți cei șase băieți provin din familii de migranți. Băieții sunt investigați pentru patru violuri, dintre care se crede că unul dintre ele s-a desfășurat în camera medicală a școlii. 18 persoane sunt interogate, întrucât se suspectează că mai mulți elevi și profesori nu au intervenit pentru a împiedica atacurile.

Totuși, toți cei șase adolescenți au fost eliberați pe cauțiune, iar unul dintre ei s-a deplasat în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. „Nu l-am intervievat pentru că este ăn Anglia. Am luat legătura cu părinții lui dar nu știm când se va întoarce. Am luat legătura cu avocatul apărării familiei. Băiatul este în Anglia cu părinții lui. S-a mutat după ce cazul a devenit public, deși nu credem că mutarea este conectată cu circumstanțele. Era o mutare a familiei deja planificată. Nu știm când va fi posibil să intervievăm băiatul în legătură cu acuzațiile și, la momentul acesta, nu a fost intervievat”, a declarat Bacher.


loading...