Elevă, la un pas de moarte. O colegă, ”rivală” în dragoste, a încercat să o otrăvească

O elevă de 13 ani a încercat să-și otrăvească colega, pentru un băiat. Din fericire, profesorii fetei au observat la timp că nu se simte bine și au chemat ambulanța.

13 ian. 2023, 12:45
Elevă, la un pas de moarte. O colegă, ”rivală” în dragoste, a încercat să o otrăvească

Caz șocant într-o școală din Pitești. O elevă de 13 ani a încercat să otrăvească o colegă, cu care se certase anterior din cauza unui băiat. La cursuri, eleva a început să se simtă rău după ce a băut dintr-o sticlă de suc. Cadrele didactice au decis să cheme ambulanța și fata a fost transportată la spitalul de pediatrie. Medicii au reușit să o salveze, potrivit Antena 3.

Citește și: Destin crunt pentru o tânără din Zalău. A murit în cel mai frumos moment al vieții ei, la doar câteva ore după ce a devenit mamă

În urma verificărilor, profesorii au aflat că într-un moment de neatenție al victimei, într-o pauză, o elevă, colegă a victimei, i-a turnat dezinfectant și săpun lichid în sticla cu suc, în speranța că aceasta se va otrăvi.

Citește și: Schimbări importante la Bacalaureat. Proba la Matematică va putea fi susținută de toți elevii, inclusiv de cei de la Uman. Noi probe de examen – SURSE

Cazul a intrat în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară. A fost deschis dosar penal de vătămare din culpă. Având în vedere că cea care a comis actul grav are doar 13 ani, ea nu poate răspunde penal, însă s-a dispus la consilierea psihologică a ambelor minore.