Elevă violată de un necunoscut chiar în internatul şcolii, sub ameninţarea cuţitului

O elevă în vârstă de 16 ani a fost violată sub ameninţarea unui cuţit, chiar în camera în care dormea din clădirea internatului şcolii la care victima învaţă.

30 iul. 2015, 12:55
Elevă violată de un necunoscut chiar în internatul şcolii, sub ameninţarea cuţitului

Îngrozitoarea faptă s-a petrecut luna trecută, la Câmpulung Moldovenesc, iar miercuri procurorii parchetului din localitate au cerut arestarea în lipsă a principalului suspect, un anume Ionel Marius Obreja, în vârstă de 34 de ani, un localnic recidivist, condamnat anterior pentru furt şi tâlhărie, scrie monitorulsv.ro.

A siluit-o două ore, după ce a intrat în internat prin forţarea unei uşi

Potrivit scenariului conturat de anchetatori, violul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 8 iunie a.c., în internatul Şcolii Profesionale Speciale din Câmpulung Moldovenesc.

Citeşte şi Cazul violatorilor din Vaslui, ultimele detalii. Vor fi supuşi testului poligraf

Procurorii susţin că în jurul orei 3.00, Ionel Marius Obreja a pătruns în internat prin forţarea unei uşi şi a intrat într-una din camere, în care dormea singură adolescenta în vârstă de 16 ani. Victima a fost ameninţată cu un cuţit şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu agresorul. Acesta a siluit-o pe minoră aproape două ore, plecând din internat în jurul orei 5.00. De frică să nu fie înjunghiată, victima nu a ţipat, într-o cameră alăturată fiind alte trei eleve, care însă au declarat că nu au auzit nimic.

În internat se afla şi pedagoga de serviciu, însă nici aceasta nu a auzit nimic, fiind sesizată despre ceea ce s-a întâmplat chiar de eleva violată, imediat după ce agresorul a fugit din clădirea internatului.

Suspectul a fugit de la domiciliu chiar în acea dimineaţă

Surse judiciare au mărturisit că infracţiunea de viol a fost confirmată de medicii legişti, stabilindu-se că victima a suferit leziuni pentru care a necesitat două săptămâni de îngrijiri medicale. Judiciariştii poliţiei câmpulungene au făcut cercetări în camera în care a avut loc violul chiar în dimineaţa zilei respective, descoperind pe mobilierul din încăpere mai multe amprente ale autorului, iar când au făcut verificări în baza lor de date au constatat că acestea aparţin unui client mai vechi de-al lor, Ionel Marius Obreja.
S-au dus imediat la locuinţa acestuia, unde au dat peste o femeie care le-a spus că Obreja şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă chiar în acea dimineaţă.

Citeşte şi Tatăl fetei violate în Vaslui face dezvăluiri uluitoare: Au încercat să-mi cumpere fiica cu o sacoşă cu bani

Inclusiv victima, susţin sursele noastre, l-a indicat pe Obreja drept autorul violului, după ce l-a recunoscut dintr-o planşă fotografică cu mai mulţi recidivişti prezentată de poliţişti.

A fost arestat în lipsă şi va fi dat în urmărire internaţională

Din datele pe care le deţinem, Ionel Marius Obreja a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni cu violenţă (tâlhării) şi furturi, fiind eliberat din penitenciar ultima oară în ianuarie 2014.
Pentru că există informaţii că suspectul ar fi fugit din ţară pentru a se sustrage urmăririi penale, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, Constantin Steiciuc, a decis să ceară instanţei de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Obreja, pentru ca ulterior, în baza mandatului, inculpatul să poată fi dat în urmărire generală şi internaţională.