Elevă violată şi filmată de un adolescent de 15 ani. Părinţii fetei au văzut imaginile de groază

Caz şocant în Caraş-Severin! O copilă de 13 ani a fost violată de un adolescent de 15 ani. Băiatul a filmat totul şi le-a trimis părinţilor fetei imaginile de groază.

29 sept. 2016, 05:18
Elevă violată şi filmată de un adolescent de 15 ani. Părinţii fetei au văzut imaginile de groază

Un adolescent de 15 ani a ajuns in fata judecatorilor din Oravita, miercuri, fiind acuzat de procurori ca a violat si santajat o fata cu doi ani mai tanara. Minorul a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce procurorii si politistii au stabilit ca individul a amenintat-o si a lovit-o pe fetita de 13 ani.

„Politistii orasului Oravita au efectuat cercetari fata de un minor de 15 ani, banuit de savarsirea infractiunilor de viol si santaj. La data de 22 septembrie, politistii din Oravita au fost sesizati cu privire la faptul ca o minora in varsta de 13 ani ar fi fost violata. In fapt, in noaptea de 16/17 septembrie, un minor de 15 ani, aflat intr-un imobil de pe raza localitatii Oravita impreuna cu o minora in varsta de 13 ani, prin intrebuintarea de amenintari si acte de violenta, ar fi intretinut relatii sexuale cu aceasta. In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si santaj. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitului”, a anuntat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Cecilia Danet, potrivit resita.ro.

Mandatul de arestare emis de judecatorii din Oravita nu este definitiv.

Vezi si> Caz şocant în Suceava. O mamă a fost violată sub ochii copilului ei