Elevi evacuaţi din cauza virusului ucigaş în Bacău. Căminul a fost transformat în centru de carantină pentru suspecţii de coronavirus

Scandal de proporții la căminul unui liceu din Bacău. Părinții elevilor cazați acolo s-au revoltat după ce Prefectura a decis evacuarea copiilor pentru a face loc eventualilor suspecți de contaminare cu periculosul coronavirus.

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 08:23
Elevi evacuaţi din cauza virusului ucigaş în Bacău. Căminul a fost transformat în centru de carantină pentru suspecţii de coronavirus

Părinții elevilor cazați în căminul Colegiului Tehnic de Comunicații din Bacău au făcut scandal după ce copiii lor au fost evacuaţi pentru a se face un centru de carantină pentru suspecții de coronavirus.

Inițial oamenii au mers în fața liceului să protesteze. Acolo și-au făcut apariția poțițiștii și jandarmii pentru a calma spiritele. Pentru că nu au rezolvat nimic, oamenii furioși au mers la Prefectură unde era o sedință de urgență.

Părinții i-au reproșat prefectului că elevii au fost scoși în stradă fără ca ei să fie anunțați. O altă nemuțumire este că acel cămin se află într-o locație populată, iar persoanele suspecte ar trebui să stea în zone izolate.

Citeşte şi: Universităţile din România îşi suspendă cursurile din cauza coronavirusului

Prefectul le-a promis părinților revoltați că astăzi se va întruni din nou Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și se va încerca să se găsească altă soluție.