Elevi implicaţi într-un accident înfiorător în Neamţ. Un băiat a murit şi alţi doi au fost răniţi, spulberaţi de o autoutilitară

Imagini infiorătoare în urma unui accident produs joi dimineaţă în localitatea Davideni din Neamţ. Un adolescent de 16 ani a murit, iar alţi doi, de 15 şi 16 ani, sunt în stare gravă, după ce au fost spulberaţi de o autoutilitară. Din primele informaţii, cei trei minori ar fi mers pe marginea drumului.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 07:17
Elevi implicaţi într-un accident înfiorător în Neamţ.  Un băiat a murit şi alţi doi au fost răniţi, spulberaţi de o autoutilitară

Accidentul mortal a avut loc, joi dimineaţă pe DJ 155 I, în localitatea Davideni din judeţul Neamţ. Un bărbat de 49 de ani, aflat la volanul unei autoutiliare, a accidentat trei adolescenţi din localitatea Țibucani care ar fi mers pe marginea drumului.

„În urma impactului a rezultat decesul unui minor de 16 ani și rănirea celorlalți doi, care au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ, conform monitorulneamt.ro.

Adolescentul de 15 ani, care a fost spulberat de autoutilitară în accident, este în comă. 

Şoferul care a provocat accidentul a fost testat cu etilotestul. Potrivit poliţiştilor, bărbatul din Pipirig nu s-a urcat băut la volan.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Bărbatul din Gorj, infectat cu coronavirus, a fost adus la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti. Rudele lui sunt izolate la domiciliu