Elevii şi profesorii vor avea o zi liberă după alegeri

Elevii şi profesorii din Republica Moldova vor avea o zi liberă după alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. Candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a propus ca secţiile de votare să fie amenajate în școli așa cum a fost până în prezent, dar cu respectarea tuturor normelor sanitare în contextul pandemiei de COVID-19.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 06:38
Elevii şi profesorii vor avea o zi liberă după alegeri

Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru, a venit cu propunerea de a oferi elevilor și profesorilor zi liberă după alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

”Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, a anunțat că Guvernul va acorda această zi liberă”, se arată în comunicatul Partidului Nostru, transmite Știri.md.

Ministrul Educației a precizat la un post de televiziune că subiectul privind prelungirea vacanței de toamnă a elevilor a fost discutat cu premierul Ion Chicu, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, precum și cei ai Comisiei Electorale Centrale, iar pentru a nu pune în pericol sănătatea elevilor, profesorilor și celorlalți angajați din sistemul de învățământ, ziua de 2 noiembrie să fie liberă.

Citeşte şi Situaţie gravă în Republica Moldova. 5.000 de elevi şi 300 de profesori sunt în autoizolare. Câti au fost confirmaţi cu COVID