Elevii unui liceu din Rădăuți au petrecut la Balul Bobocilor în stilul Barbie. Dorian Popa, invitatul surpriză al serii, a făcut un show de zile mari

Vineri, 20 octombrie, la Casa de Cultură a municipiului Rădăuți a avut loc un eveniment cu adevărat special: Balul Bobocilor cu tematica Barbie.

24 oct. 2023, 08:57

La Casa de Cultură a municipiului Rădăuți s-a desfășurat un eveniment așteptat cu nerăbdare în rândul tinerilor: Balul Bobocilor. Elevii Colegiului „Andronic Motrescu” Rădăuți au ales ca tema evenimentului de anul acesta să aibă o tentă glamour, sofisticată și amuzantă totodată: „Barbie’s World – Să privim lumea în roz!”.

Citește și: Birkenstock, încălțămintea din filmul Barbie care a luat cu asalt lumea modei: „Pot fi purtați și toamna și iarna, dar nu cred că sunt o variantă ușor de integrat”

Barbie și Ken au ajuns pe scena din Rădăuți

Coordonați de profesorii Amalia Hurjui și Daniel Ionasciuc, precum și de coregrafa Denisa Mereșan, bobocii s-au identificat cu diversele ipostaze ale personajelor Barbie și Ken. Cele 11 perechi au fost sprijinite în evoluția lor pe scenă de reprezentanții claselor a XII-a.

Probele concursului au pus la încercare aptitudinile artistice, spontaneitatea și creativitatea bobocilor, variind de la proba de vals la proba de talent, proba întrebărilor și proba surpriză.

Dansul contemporan, dansul cu tentă etno, baletul romantic, măiestria sportivă, interpretarea vocală și pantomima s-au îmbinat în evoluția scenică a celor 22 de concurenți.

Surpirza serii a fost reprezentația dată de ansamblul popular „Florile Bucovinei”, Eliza Nichitean, prezentatoare a balului și membră a trupei de dansuri transmițând un mesaj emoționant.

„Am ales să dansăm în cadrul acestui spectacol, chiar dacă tradiția autohtonă nu ține de tema Balului Bobocilor, pentru a onora amintirea colegilor noștri: Robert, Ioana, Maria și Andrei, care au plecat dintre noi într-un mod atât de dureros și de neașteptat în această vară. Știm că de undeva, de sus, ei ne vor privi mereu, așa cum știu că atâta timp cât vom trăi și noi îi vom păstra în suflet. Acest eveniment le este dedicat lor”, a spus tânăra.

Citește și: Viaţa bate filmul. Barbie Oppenheimer este o profesoară care trăieşte în SUA

Dorian Popa a fost și el invitat la Balul Bobocilor Barbie, unde a făcut un show de zile mari cu interpretarea sa, dovedind că este în continuare la înălțime.

„Privit în ansamblu, Balul Bobocilor a fost un eveniment reușit, dovedind încă o dată faptul că seriozitatea și talentul aduc rezultate de excepție”, au transmis organizatorii, potrivit monitorulsv.ro.