Viaţa bate filmul. Barbie Oppenheimer este o profesoară care trăieşte în SUA

Barbara Oppenheimer este o profesoară pensionară şi bunică a cinci nepoţi din Newton, Massachusetts.

01 sept. 2023, 12:17

Barbie Oppenheimer are un nume care i-a adus multe surprize şi amuzament în această vară, deoarece se potriveşte cu titlurile a două filme de succes: Barbie şi Oppenheimer.

Barbara Oppenheimer a povestit pentru Slate că mulţi oameni au crezut că glumeşte când le-a spus numele ei. Ea a amintit de un moment confuz când s-a cazat la un hotel şi a spus: “Barbie Oppenheimer!” Angajatul i-a răspuns: “Mă iei peste picior?”.

Ce presupune Dieta-Barbie! Lucrurile pe care ar trebui să le mănânci ca să ai corpul exact ca al lui Margot Robbie: „A mâncat varză murată”
Barbara Oppenheimer a spus că a primit mesaje de la prietenii ei din toată lumea când au apărut filmele, cu expresia “bomba şi bomba sexy”. Ea a apreciat ideea de a lansa filmele împreună, spunând că a fost “genială” şi că a readus oamenii în cinematografe, potrivit nypost.com

Barbara Oppenheimer a mers să vadă ambele filme împreună cu soţul ei, care este o rudă îndepărtată a lui J. Robert Oppenheimer, fizicianul care a creat bomba atomică. Ea a spus că au fost impresionaţi de modul în care filmul Oppenheimer a prezentat povestea şi dilemele morale ale acestuia, dar şi că filmul Barbie i-a făcut să râdă mult şi că i-a adus aminte de copilăria ei, când se juca cu păpuşile Barbie.

Barbie vs Oppenheimer. Care dintre cele două filme va aduce mai multe încasări în cinematografe