Eli Lăslean, creatoarea de modă a lui Carmen Iohannis, dezvăluie gusturile Primei Doamne în materie de haine: „Iubește calitatea, preferă culorile pastel”

Eli Lăslean, creatoarea de modă care a făcut ținute pentru Carmen Iohannis, Andreea Marin, Nadia Comăneci, Simona Halep și alte femei celebre din România, a dezvăluit ce fel de haine îi plac Primei Doamne.

13 sept. 2023, 00:07
Eli Lăslean, creatoarea de modă a lui Carmen Iohannis, dezvăluie gusturile Primei Doamne în materie de haine: „Iubește calitatea, preferă culorile pastel”

Eli Lăslean și-a început activitatea la Arad, în 1991. După 30 de ani de carieră, a reușit să-și facă un nume și să fie consierată una dintre cele mai de succes creatoare de modă din țara noastră.

În 2015, designerul a deenit prima stilistă a Primei Doamne a României. Ținutele purtate de Carmen Iohannis în spațiul pubic au fost apreciate de toți. “Doamna Iohannis iubește calitatea. Discutăm mereu despre ce și-ar dori și îi arăt propuneri de materiale pentru ținute. Referitor la culori, le preferă pe cele pastel în mod special. Seara, însă, sau la un cocktail, alege albastru royal sau, uneori, culori mai intense. Colaborez foarte bine cu doamna Carmen Iohannis, mă lasă să mă exprim, se simte bine în hainele mele, avem o colaborare foarte strânsă”, a spus Eli Lăslean despre Carmen Iohannis pentru Fanatik.

Citește și Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Toți ochii au fost pe Prima Doamnă: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții”

„Mi-am dorit dintotdeauna să îi creez ținute Andreei Marin”

Eli i-a creat ținute și Andreei Marin, lucru care a spus că a bucurat-o enorm. “Mi-am dorit dintotdeauna să îi creez ținute Andreei Marin și iată că s-a întâmplat. Totul a început la Gala Ellis 30 de la București, când Andreea a prezentat evenimentul și a purtat o rochie create de mine. De atunci, facem echipă și i-am creat mai multe ținute, cred că zece. Are încredere deplină în ceea ce fac, îmi dă doar direcția, îmi spune culoarea și lungimea apoi mă lasă să mă exprim. Suntem pe aceeași lungime de undă”, spune Eli Lăslean.

Și Violeta, fiica Andreei Marin, i-a cerut ajutorul pentru prima ei apariție în public. “Violeta, frumoasa și inteligenta ei fiică, își dorea o rochie spectaculoasă pentru prima apariție în public. Nu a fost ușor până am ajuns la forma ideală pe care o avea ea în minte, dar am reușit să o exprim cu ajutorul a 10 metri de tafta. A ieșit ceva într-adevăr spectaculos și, recent, a purtat această rochie și la Arad. Violeta este ambasadoarea proiectului meu.

Este o bucurie foarte mare că nu doar Andreea Marin apreciază ținutele mele, ci și fiica ei adolescentă de 15 ani. Îmi dă o mare încredere în mine. De fapt, dacă e să dau un răspuns final la ce am câștigat în viață, este vorba despre încrederea în mine. Mă simt o femeie împlinită și o persoană valoroasă care a reușit să reziste 30 de ani aproape singură. Doar primii 7 ani au fost împreună cu soțul meu pentru că, de 23 de ani, sunt singură”, a mai spus ea.

Citește și Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. Dezvăluiri despre colaborarea cu Carmen Iohannis: „Multă lume a observat”