Elicopter prăbuşit în larg. Avea şase oameni la bord

Toţi cei şase oameni aflaţi în elicopter au fost salvaţi, însă responsabilii spitalului la care au fost transportaţi nu au dat detalii despre starea de sănătate a acestora.

29 feb. 2024, 14:03
Elicopter prăbuşit în larg. Avea şase oameni la bord

Un elicopter cu șase persoane la bord s-a prăbușit, miercuri, în ocean, în largul coastei de vest a Norvegiei, informează Reuters.

Ulterior, toți pasagerii au fost salvați din mare, au anunțat autoritățile norvegiene. Oamenii au fost transportați la Spitalul Universitar Haukeland. Reprezentanții unității medicale au anunțat că starea lor medicală nu este clară momentan.

VIDEO Accident fatal pe o plajă din Mexic. Un bărbat a decedat după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste el

Elicopterul aparținea firmei Bristow Norway, ale cărei aparate de zbor transportă personal către și dinspre platformele de petrol și gaze din Marea Nordului.

În momentul prăbușirii, elicopterul, un model Sikorsky S-92, efectua un antrenament de căutare și salvare, a declarat un purtător de cuvânt al poliției norvegiene, care a adăugat că este prea devreme pentru a spune ce anume a provocat accidentul.

VIDEO Un pod în construcţie s-a prăbuşit în Olanda, doi muncitori au murit pe loc

„Suntem conștienți de incident și suntem pregătiți să sprijinim autoritățile de investigație și clienții noștri. Siguranța este prioritatea noastră principală”, a afirmat, la rândul său, un purtător de cuvânt al Sikorsky.