Elicopter prăbuşit în pădure. Pasagerii au murit pe loc

Ministerul Infrastructurii și Transporturilor a trimis o echipă de anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

16 mart. 2023, 08:39

Elicopter prăbuşit în Coreea. Un aparat civil s-a prăbușit într-o zonă deluroasă din  Yeongwol, provincia Gangwon, din Coreea de Sud. La bord se aflau un pilot în vârstă de 60 de ani și un arhitect care se opcupa de construcţia unui turn electric. Din păcate, ambii au fost găsiți în stare de stop cardiac. Au fost duși imediat la spital, dar nu au supraviețuit.

Imagini şocante. Avion prăbuşit peste case FOTO şi VIDEO

Elicopterul ar fi decolat de pe Aeroportul Internațional Gimpo miercuri dimineață și transporta materiale pentru construirea acestui turn de transmisie. Poliția presupune că elicopterul s-a prăbușit după ce a fost prins de cablurile de alimentare. Nu au fost detectate daune secundare, după incendiul cauzat de accident.

Elicopter prăbuşit, primele imagini cu epava:

Elicopterul a fost închiriat în provincia Gangwon pentru misiuni ale pompierilor, dar a fost dat în folosință pentru construcția turnului de transmisie la doar câteva zile după ce a fost exclus dintr-o misiune de stingere a incendiilor forestiere.

Avion prăbuşit într-o zonă locuită. Din păcate, nu există supravieţuitori. Primele imagini de la la locul tragediei VIDEO

Ministerul Terenului, Infrastructurii și Transporturilor a trimis o echipă de anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului.