Elicopter prăbuşit. Se deplasa pentru a prelua răniţi de la un accident

Un elicopter de ambulanță s-a prăbușit, marți dimineață, lângă orașul Volgograd din cauza unei defecțiuni tehnice. Pilotul a murit.

25 apr. 2023, 09:20
Elicopter prăbuşit. Se deplasa pentru a prelua răniţi de la un accident

Elicopter prăbuşit. Aparatul zbura spre satul Erzovk la locul unui accident, în momentul în care s-a pierdut legătura cu pilotul aeronavei. În momentul producerii tragediei, aparatul de zbor se îndrepta spre satul Erzovk, acolo unde avusese loc un accident, informează agenția rusă Interfax.

„După ce răniții și medicii au coborât, elicopterul de ambulanță aeriană s-a întors la fața locului. În zbor, pilotul a contactat dispeceratul și a raportat o defecțiune. Apoi comunicarea cu acesta s-a pierdut”, au precizat serviciile ruse de urgență.

Alertă națională: elicopterul Armatei Japoniei s-a prăbușit în mare. 10 persoane dispărute în urma accidentului oribil

Elicopterul a fost găsit distrus în apropiere de Vogograd. Sosite la fața locului, echipele medicale au constatat decesul pilotului.

Autoritățile ruse au anunțat că la bordul elicopterului nu se aflau alte persoane. Ulterior, elicopterul a fost găsit distrus în apropiere de Vogograd, iar echipele medicale sosite la fața locului au constatat decesul pilotului.

Avion rusesc, prăbușit la granița cu Ucraina. Ministerul Apărării e în alertă