ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. A fost găsită drona care a filmat la locul tragediei. Ce se întâmplă cu imaginile

ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. Primele imagini surprinse la locul tragediei de pe Lacul Siutghiol au fost deja vizualizate de procurori. Aceştia au reuşit să deschidă una dintre cele două filmări făcute de drona care a surprins momentele de după prăbuşirea elicopterului SMURD. Chiar dacă pare incredibil, drona a stat trei zile într-un depozit cu obiecte pierdute. Aparatul a fost găsit a doua zi după tragedie, dar cei care au scos-o din apă nu şi-au dat seama ce este şi au aruncat-o in depozitul cu lucruri pierdute. 

19 dec. 2014, 10:19
ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. A fost găsită drona care a filmat la locul tragediei. Ce se întâmplă cu imaginile

Drona care a surprins imagini de la locul tragediei unde luni după-amiază şi-au pierdut viaţa patru persoane, în urma prăbuşirii unui elicopter SMURD, a fost găsită în apropierea zonei unde a avut loc tragedia.

Citeşte şi ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. O dronă dispărută a filmat imagini de la locul accidentului VIDEO

Proprietarul dronei a căutat-o imediat după ce a pierdut-o, a ieşit cu o barcă cu motor pe mare, a luat mai mulţi prieteni să îl ajute să o caute, a folosit sonare şi a angajat chiar un scafandru pentru a o găsi. Pe lângă faptul că era o investiţie destul de mare, el voia să aibă imaginile care au fost surprinse pe dronă în momentul în care s-a prăbuşit elicopterul.

Citeşte şi ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. Au apărut noi MĂRTURII CUTREMURĂTOAREA de la locul tragediei VIDEO

Aparatul a fost, însă, de negăsit, iar vineri proprietarul a aflat că drona a ajuns la poliţie, după ce a fost recuperată din apă.

Potrivit România TV, bărbatul a predat anchetatorilor cardul cu imaginile surprinse în timpul operaţiunii de salvare, care ar putea răspunde la multe întrebări în ancheta privitoare la prăbuşirea elicopterului SMURD.