Eliminare cu scandal în rândul Faimoșilor la Survivor România 2023. Cine se întoarce acasă în această seară

Eliminare șocantă în această seară la Survivor România. Încă un faimos va părăsi competiția din Republica Dominicană și se va întoarce acasă.

08 feb. 2023, 19:44
Eliminare cu scandal în rândul Faimoșilor la Survivor România 2023. Cine se întoarce acasă în această seară
Încă un Faimos va părăsi survivor România în această seară

Telespectatorii Survivor România vor avea parte de o ediție palpitantă în această seară. Echipa Faimoșilor se pregătește să mai piardă încă un coechipier, după ce în ultimele săptămâni mai multe vedete au fost eliminate.

Săptămâna trecută faimoșii au pierdut doi oameni, și anume pe Vica Blochina, care a fost eliminată, și Jorge, care a trebuit să plece din cauza unei accidentări. La fel ca și acesta, Sebastian Dobrincu a plecat de la Survivor după ce a suferit o accidentare în timpul unui joc din cadrul competiției.

Probabilitatea ca un concurent din echipa Faimoșilor să părăsească Republica Dominicană în această seară este foarte mare, după ce marți Războinicii au câștigat Jocul pentru Imunitate cu scorul de 10-6.

DOC și Ada au câștigat coloanele de Imunitate, așa că nu au putut fi nominalizați pentru eliminarea din această seară. Cei mai mulți îi vor acasă pe Bianca Patrichi și pe Remus Boroiu, iar Ada și DOC i-au mai nominalizat și pe Kamara și Carmen Grebenișan.

Remus Boroiu a fost acuzat de colegii lui că de fiecare dată alege să joace împotriva unor adversari slabi pentru a-și asigura punctele.

„N-am auzit pe nimeni să zică un cuvânt de mulțumire. Am auzit, în schimb, înainte de joc: «Nu te sacrifici pentru echipă, nu ești bărbat»”, a spus Remus.

Citește și: Încă o vedetă părăsește competiția Survivor România 2023. Cine este faimosul care pleacă din Republica Dominicană săptămâna aceasta

DOC nu s-a mai putut abține și a avut o ieșire nervoasă.

„Du-te mă în p**a mea! Hai, mă, vorbești serios, mă? Așa pui problema? Normal că-ți mulțumim, dar era nevoie să-ți spunem alea! Ca să poți să-l iei pe ăla în brațe, ca să poți să te duci cu Ursa. Nu, nu e părerea mea! Ca să scoți copilul de 5 ani!

Este un colos de om cu un suflet de copil. Nu mai pot, trebuie să-i spun, pentru a face față unor adversari mai puternici”, i-a reproșat DOC.

Remus e de părere că toți coechipierii săi îl protejează pe Ionuț Iftimoaie care este accidentat, dar pe el nimeni, chiar dacă are probleme la umăr.

„De mine nu-i pasă nimănui că-s accidentat. Nu poți să treci niște limite, nu poți să mă calci în picioare. Bunul-simț al meu nu înseamnă că voi deveni cârpa nimănui. Sunt eu, sunt autentic și sunt în c***t acum.

Sunt într-o situație nasoală. Eu simt că lupt cu toate forțele mele, mă doare umărul și simt că lor nu le pasă”, a declrat Remus.

Vica Blochina, despre experiența Survivor România

Vica a părăsit competiția după numai o lună, dar spune că această perioadă și-a pus amprenta serios asupra ei. Vedeta a adus puncte pentru echipă, dar din cauza unor certuri cu Bianca Patrichi, colegii au decis să o nominalizeze pentru eliminare.

„Zero șanse am avut, toată lumea râdea. Am plecat dolofană acolo, mă rostogoleam pe traseu. Cred că am slăbit 6 kilograme. Cu mâncarea, dacă nu câștigi, nu ți se dă. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos. Eu nu sunt rea la foame.

Jorge, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun. Era un concurent foarte ordonat. Așa cum este acasă, prințișor. Și pe traseu era super ordonat. 

Șerpălău a fost Iftimoaie, a fost urât că m-am certat cu Jorge din cauza lui. Știam că mă vorbește urât, pe la spate, dar nu atât de urât. Eu am crezut că el a învățat lecția de la Ferma. Din punct de vedere sportiv, e foarte slab.

Când am ajuns în competiție, între ei a fost o luptă psihologică. Ionuț nu a fost bun pe traseu, nici acum nu e, de acolo a devenit așa. Jorge a fost în exil, nu a mai putut face gașca lui, Ionuț a acaparat, așa”, a declarat Vica.

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi după Survivor: „I-am cerut scuze fiului meu dacă nu am fost o mamă bună”

Vica a explicat și de la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre ea și Bianca. Se pare că mărul discordiei a fost o simplă ciocolată.

„Ferească Dumnezeu! Deloc nu-mi pare rău! Bianca a fost prietena mea foarte bună de când am ajuns în acest concurs. De când a venit, i-a ars pe toți, pe Jorge l-a bârfit în ultimul hal, pe Iftimoaie, noi eram ok. Vorbim despre familii și lucruri intime.

Eu nu vreau să vorbesc acum pentru că ea nu e aici să se apere. Ca om, vizavi de mine, a greșit. Toata ziua fetele mele plângeau după ciocolată. Carmen plângea de dulciuri. Pe drum, eu am ginit la niște băieți din ăștia niște ciocolată, pe care eu am luat-o.

Am împărțit-o în trei și le-am dat-o. Amenda e foarte mare, zbori. Am fost ca o mamă, lui Bianca îi spălam chiloții și sutienele de dimineață. Bia când a găsit momentul prielnic s-a dus la Ada și i-a spus”, a dezvăluit Vica Blochina.