Încă o vedetă părăsește competiția Survivor România 2023. Cine este faimosul care pleacă din Republica Dominicană săptămâna aceasta

Regulamentul Survivor România a suferit câteva modificări, iar de acum vor fi câte două probe de imunitate și consilii de nominalizare săptămânal.

07 feb. 2023, 20:12
Încă o vedetă părăsește competiția Survivor România 2023. Cine este faimosul care pleacă din Republica Dominicană săptămâna aceasta
Survivor România: Faimoșii ar putea pierde încă un coechipier

În ediția de luni de la Survivor România, imunitatea a fost câștigată de războinicii, lucur care i-a trimis pe faimoși la consiliul de nominalizare.

Persoanele votate pentru eliminare sunt Bianca Patrichi și Remus Boroiu, în urma votului colectiv, Kamara, votat de Ada care deține totemul feminin de imunitate, și Carmen Grebenișan, votată de DOC, deținătorul totemului masculin de imunitate.

Citește și: Survivor România 6 februarie 2023. Dan Pavel a făcut anunţul după 4 săptămâni în Republica Dominicană: „Au fost foarte, foarte multe emoții”

Săptămâna trecută, faimoșii au pierdut doi colegi într-o singură zi, iar acum urmează să mai piardă un coechipier. Vica Blochina a fost eliminată în urma voturilor, iar Jorge a fost descalificat din cauza unei accidentări grave care i-a afectat meniscul.

„Păi, în momentul ăsta domnul Dan, nici nu știu dacă să râd sau să plâng. Sunt foarte frustrat. Domnul Dan, eu chiar mi-am să fiu la Survivor, și eu chiar mi-am dorit să fiu aici.

Și frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul mi-a transmis în dimineața de dinainte de imunitate, mi-a transmis Universul, m-a avertizat. Mi-a zis că n-o să mă bată, dar oarecum o să-mi rup un deget.

 
Și bine că a zis doar degetul, că nu a zis gâtul, sau ceva, că cine știe ce mi se întâmpla, Doamne ferește! Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la maraton. În același timp, vreau să vă spun, cu mâna pe inimă, că am învățat enorm de multe de la Survivor”, a spus Jorge, înainte de a părăsi definitiv competiția.

Singura șansa a faimoșilor este de a câștiga proba de imunitate de marți seara. Astfel, celor patru nominalizați li se vor alătura alți trei războinici, șansele de a fi trimiși acasă scăzând.

Potrivit surselor, faimoșii vor câștiga jocul de imunitate cu scorul de 10-4, iar războinicii nominalizați pentru eliminare vor fi Codruța, Alexandra Ciomag și Andrei Neagu.

Citește și: Maria Constantin a rămas cu traume după participarea la Survivor România 2023. Ce dezvăluiri a făcut vedeta din tabăra Faimoșilor