Eliminare dură la Survivor România. Crina Abrudan a părăsit competiția miercuri seară

În ediția Survivor România din această seară un alt concurent de la Faimoși va părăsi competiția și se va întoarce înfrânt acasă.

08 mart. 2023, 22:34
Eliminare dură la Survivor România. Crina Abrudan a părăsit competiția miercuri seară
Încă un Faimos va părăsi survivor România în această seară

UPDATE

Crina Abrudan a părăsit Survivor România, în această seară, în urma voturilor din consiliul de eliminare. Înainte de a pleca acasă, vedeta a făcut câteva declarații.

„Lui DOC i-am spus între patru ochi unde a greșit. Kamara, cu toată cearta care a fost între noi acum două-trei săptămâni, ar trebui să rămânem cu împăcarea din pădure. S-a vorbit despre mine și nu am avut ocazia să mă apăr”, a spus Crina Abrudan, după ce Daniel Pavel i-a pronunțat numele.

Știre inițială

În această seară, la Survivor România, un Faimos va părăsi concursul. Cei din echipa roșie au pierdut jocurile de imunitate , așa că cineva va fi eliminat.

Telespectatorii vor afla în această seară cine urmează să se întoarcă acasă, după ce săptămâna trecută Războinicii au fost cei care au pierdut imunitatea, iar Alina Radi a fost eliminată.

Patru concurenți de la Faimoși au fost nominalizați pentru eliminare, mai exact Crina Abrudan, Ada Dumitru, DOC și Carmen Grebenișan. Cele două triburi se duelează în această seară, de data aceasta într-un joc de comunicare.

Citește și: Crina Abrudan, jignită grav de Zmărăndescu la Survivor România 2023. Gabi Popescu, soţul vedetei, l-a atacat violent pe luptătorul MMA

„S-a schimbat toată energia în grup. S-a ajuns într-un punct în care nu ne mai înțelgem”, spune DOC de la Faimoși.

Tensiuni la Survivor România

Chiar dacă Faimoșii și-au dorit să câștige imunitatea, acest lucru nu s-a întămplat. Aceștia au dat vina pe Ionuț Iftimoaie, despre care spun că dă sfaturi greșite. După joc, Bianca Patrichi s-a arătat dezamăgită de DOC, un coechipier în care credea foarte mult.

Carmen, care a fost aleasă pentru eliminare, a ținut să spună câteva lucruri, în timp ce telespectatorii votau.

Citește și: Lacrimi și suspine la Survivor România. Copilul lui Alin Chirilă, la un pas de moarte: „A durat patru ore operația”

„Eu sunt naivă. Uneori cred prea mult în oameni. Mă simt mai puternică și simt că pot să duc lupta până la capăt”, a spus Carmen, la Survivor.

Carmen Abrudan își dorește să scape de eliminare pentru că „indiferent de aceste tensiuni, sunt și momente foarte frumoase”.