Eliminare la Survivor România. Andreea Moşneagu a părăsit competiţia: „Mi-aş fi dorit să ajung în finală”

Eliminare la Survivor România. Andreea Moşneagu a părăsit competiţia, în urma nominalizării. Războinica a suferit o accidentare la unul dintre genunchi și le-a împărtășit coechipierilor că își dorește să se întoarcă acasă, în România.

01 feb. 2021, 08:32
Eliminare la Survivor România. Andreea Moşneagu a părăsit competiţia: „Mi-aş fi dorit să ajung în finală”
Andreea Moşneagu a părăsit Survivor România

Eliminare

la Survivor România. Războinicii au pierdut două jocuri de imunitate și au fost nevoiți să nominalizeze spre eliminare câte un concurent din echipa lor. Prima persoană nominalizată la vot de colegii din echipa albastră a fost Andreea, care a suferit o accidentare la unul dintre genunchi și care le-a împărtășit coechipierilor că își dorește să se întoarcă acasă, în România.

Citeşte şi: SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 28 IANUARIE. Faimoşii o atacă pe Alexandra Stan

Eliminare la Survivor România

Cu jumate de sfulet plâng, cu jumae de suflet plâng. Râd pentru că mă duc acasă, mă duc la bine, la căldură, chiar dacă în România este frig, la mine acasă este cald.

Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi si sper să nu fie ceva complicat. Cu jumătate de suflet plâng pentru că mi-as fi dorit sa ajung pana in finala sa castig premiul, dar in situatia asta nu o sa pot face față„, a declarat Andreea Moşneagu, potrivit Wowbiz.

Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

În topul listei celor mai bine plătite vedete se află Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Se pare că şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană, potrivit Click.ro.

Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

Următoarea pe listă este Alexandra Stan (31 de ani). Cântăreaţa şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână. La vedetele masculine, pe următoarele locuri sunt Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani) şi Culiţă Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro.

Zanidache, protejatul lui Alex Velea, şi-a negociat şi el contractul însă nu a obţinut foarte mult el fiind încă la început de carieră.