Fosta iubită a lui Ristei și-a refăcut viața? În ce ipostază a apărut Naomi Hedman: „Iubire adevărată”

Fosta iubită a lui Ristei și-a refăcut viața? Naomi Hedman și artistul au decis să se despartă în urmă cu câteva luni, după ce modelul a hotărât să se mute înapoi în Marea Britanie. Recent, aceasta a postat în mediul online o imagine în care se afla alături de un alt bărbat misterios.

16 apr. 2024, 17:51
Fosta iubită a lui Ristei și-a refăcut viața? În ce ipostază a apărut Naomi Hedman: „Iubire adevărată”

Fosta iubită a lui Ristei și-a refăcut viața? În ultima vreme, Naomi Hedman s-a afișat pe Internet alături de mai mulți bărbați, însă de fiecare dată a dat de înțeles că îi sunt buni prieteni.

Citește și: Florin Ristei a dezvăluit motivul real al despărțirii de Naomi Hedman: „Eu n-aș fi făcut-o”

Fosta iubită a lui Ristei și-a refăcut viața?

De această dată, mulatra a pus o descriere „suspectă” și nu a mai oferit niciun detaliu pe pagina sa de Instagram care să lămurească ipoteza conform căreia bărbatul cu care s-a afișat recent îi este sau nu iubit.

La mulți ani! Te iubesc atât de mult! Iubire adevărată”, a fost mesajul pe care Naomi Hedman l-a scris în mediul online, în dreptul imaginii în care apare alături de care s-a afișat.

Bărbatul a repostat imaginea pe care Naomi Hedman a postat-o și a precizat că sunt ca niște frați. Ei au ieșit îalături de alte persoane pentru a sărbători ziua de naștere a acestuia. „Sora de suflet”, a scris acesta în dreptul imaginilor cu Naomi Hedman.

Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi

Printre cei care îi sunt alături în această perioadă se numără și Ilona Brezoianu, prietena și colega lui de la „Te cunosc de undeva’.  Cei doi formează o pereche de senzație în cadrul show-ului de transformări.

Meritul nostru e la voce. A zis Ilona că banii de pe premiu îi vom dona unui caz social. Eu am cazul meu social: Ea e cazul meu social! Eu pentru tine am venit la emisiunea asta!‘, a spus artistul.

Eu o supăr pe ea, scot toți demonii‘, a mai adăugat Florin Ristei.

Am primit o solicitare de la Obregia pentru el să se ducă acolo să stea o perioadă. Este obositor, vorbește foarte tare și are momente când mă mușcă pentru că nu cânt cum vrea el‘, l-a completat Ilona Brezoianu.