Survivor România 2022. Cea mai puternică „Războinică” a părăsit competiţia cu inima împăcată: „Am reuşit mereu să ajut echipa, dar nu mi-a fost mie scris să ajung mai departe”

Competiţia din Republica Dominicană devine din ce în ce mai imrpevizibilă. În concurs au rămas cei mai buni dintre cei mai buni, motiv pentru care eliminările devin din ce în ce mai dureroasă.

23 mai 2022, 17:04

Au mai rămas șapte concurenți în lupta pentru titlul de Survivor România 2022. Ștefania Ștefan, cea mai puternică „Războinică”, este cea mai recentă eliminare. Concurenta și-a luat adio de la fiecare dintre colegii ei.

Până în prezent, competiţia a fost dominată de foştii Războinici. După formarea noilor triburi – Vulturii şi Tigrii – tot Războinicii au predominat, din echipa Faimoşilor rămânând să lupte pentru trofeul Survivor doar Elena Chiriac şi Marian Drăgulescu.

Prima confruntare a ediţiei din 22 mai a fost câştigată de Marian Drăgulescu, care a câştigat un premiu substanţial – o excursie la Santo Domingo. Având posibilitatea să călătorească alături de alţi doi concurenţi, Drăgulescu le-a ales pe coechipiera Elena Chiriac şi pe rivala Ştefania Ştefan. Bucuria a fost de scurtă durată pentru cele două tinere, căci, la scurt timp, au fost votate de grup să iasă în faţă la votul publicului.

Citeste si Gabi Bădălău marchează la o altă vedetă din showbizul românesc, la scurt timp după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Craiul de Dorobanţi, îndrăgostit până peste cap de fost prietenă a Biancăi

Survivor România 2022. Ştefania Ştefan a părăsit competiţia cu inima împăcată: „Sunt foarte mândră de tot ce am realizat, că am reuşit mereu să ajut echipa”

Pe lângă cele două, care au avut un număr egal de voturi, Marian Drăgulescu, purtător de colan al Imunităţii, l-a nominalizat şi pe Ionuţ Popa. Soarta concurenţilor a stat, însă, în mâinile publicului, care a trimis-o acasă pe Ştefania.

Cum am spus mereu, totul ne este scris în cărţi. Poate atâta a fost învăţătura mea pentru mine în această competiţie. Am învăţat multe lucruri, m-au schimbat multe lucruri în bine. Lipsa hranei, greul pe care l-am dus aici, zilele, lunile… Am tras tare în fiecare zi aici, am luptat psihic, fizic, am dat tot ce am putut. Sunt mândră de tot parcursul meu aici. Sunt foarte mândră de tot ce am realizat eu în acest concurs şi că am reuşit mereu să ajut echipa, că am ajutat cu strategii, că am ajutat cu încredere, că am ajutat cu ştafete, cu tot… Nu mi-a fost mie scris în cărţi să ajung mai departe, asta este. Şi îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi. Am dat tot ce am putut. Asta e. Se sparge gheaţa cu mine, asta este„, a spus Ştefania, printre lacrimi.

Momentul în care şi-a luat La revedere de la cei şapte concurenţi, deveniţi foşti colegi (Elena Chiriac, Oana Ciocan, Marian Drăgulescu, Alexandru Delea, Blaze, Alexandru Nedelcu, Ionuţ Popa) a fost unul cu o mare încărcătură emoţională.

Citeste si Scandal-monstru în lumea maneliştilor. Mihăiţă Piticu l-a înjurat pe Florin Salam, iar manelistul i-a trimis interlopii la poartă: „Mihăiţă Piticu, tu nu eşti bun decât să-mi dai şerveţele să mă şterg de transpiraţie”. VIDEO