Eliminare surpriză la Survivor All Stars 7 februarie 2024. Ce echipă își trimite un om acasă

Eliminare surpriză la Survivor All Stars 7 februarie 2024. Spiritele s-au încins în cele două echipe și deja s-au făcut bisericuțe. Situația pare mult mai tensionată în echipa Faimoșilor, din cauza conflictului dintre Zani și Jador.

07 feb. 2024, 16:28
Eliminare surpriză la Survivor All Stars 7 februarie 2024. Ce echipă își trimite un om acasă
Eliminare surpriză la Survivor All Stars 7 februarie 2024

Eliminare surpriză la Survivor All Stars 7 februarie 2024. Seara trecută, Faimoșii au pierdut și au fost nevoiți să trimită un concurent care să le devină coleg Războinicilor pentru o zi. Ana Porgras a fost cea care a simțit energia echipei adverse.

M-au primit foarte bine, mi-au zis că au vrut să-mi dea o zi de vacanță, să scap din atmosfera echipei mele. Sunt foarte fericită. Toată lumea face câte ceva, nu pot decât să stau să-i observ, nu pot să mă bag peste ei. Sunt musafir astăzi”, a spus Ana Porgras, după ce a fost capturată de către Războinici pentru o noapte.

Eliminare surpriză la Survivor All Stars 7 februarie 2024

Show-ul de miercuri seară este unul foarte important, deoarece echipele se luptă pentru imunitate. ”Dacă am fi mai atenți la nevoile fiecăruia, poate am funcționa altfel. Survivor e un maraton, nu un sprint. E nevoie de anduranță”, va spune TJ Miles, dorind să sublinieze cât este important ca Faimoșii să-și revină din starea în care se află. Dacă vor reuși, urmează să aflăm.

Tot atunci, vom vedea dacă Războinicii pot și ei lăsa deoparte conflictul care planează, de ceva vreme, între Maria Lungu și colegii ei. ”În echipa noastră sunt două persoane care iau decizia pentru noi”, va spune ea, vizibil afectată de cum funcționează tribul.

Citește și: Câţi bani cere Jador pentru a cânta la o nuntă: „Survivor i-a crescut cota!”. Nu mulţi români şi-ar putea permite această sumă

Motivul principal pentru care Zanni s-a întors la Survivor

Înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor All Stars, Zanni a oferit un interviu amplu, în care a povestit atât despre viața lui personală, cât și profesională.

Întrebat ce l-a determinat să accepte din nou provocarea ”Survivor”, Zannidache a răspuns: „Am acceptat „Survivor All Stars pentru că trebuie să-l câștig și pentru că trebuie să promovez în continuare ceea ce reprezint eu – simplitatea, depășirea condiției și să rămâi același om.

Cel mai dificil, din punctul meu de vedere, la „Survivor va fi, ca și data trecută, să reușesc să le arăt oamenilor ce se întâmplă cu adevărat acolo. Pentru că lumea mă știe că sunt cel mai sincer. Acest sezon aș vrea să se câștige prin asumare, de care nu a dat nimeni dovadă acolo, voință și tărie de caracter”.

Printre altele, acesta a spus și că inamicul cel mai mare la Survivor, de fapt, este ”teatrul celorlalți concurenți”. „Am învățat să nu-mi mai încarc sufletul cu laudă deșartă, pentru că nu satisface nimic. Cel mai mare obstacol cred că este teatrul celorlalți concurenți, pe care-l știu foarte bine. Am de gând să-l depășesc prin convingere. Iar pentru cei de acasă sunt intermediul prin care veți afla cu adevărat ce se întâmplă la Survivor”, a spus tânărul.