Eliminare Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dată de gol de mama ei: „Copilul este traumatizat de ce vede, nu mai putea”

Survivor România 2022. Andreea Tonciu ar putea să se afle pe lista posibililor concurenți care ar putea părăsi show-ul „Survivor România” din cauza problemelor medicale. Primul pe listă este Robert Niţă, accidentat şi el.

25 ian. 2022, 14:04
Eliminare Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dată de gol de mama ei: „Copilul este traumatizat de ce vede, nu mai putea”

Eliminare Survivor România 2022. Andreea Tonciu a fost cea eliminată marţi seară. „Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Andreei după ce a aflat că trebuie să plece acasă.

Survivor România 2022. În seara aceasta, Daniel Pavel, prezentatorul TV al show-ului din Republica Dominicană, va anunța că un concurent va părăsi competiția. Potrivit declarațiilor mamei Andreei Tonciu, bruneta ar putea să se afle pe lista celor care ar putea fi descalificați, având în vedere faptul că se confruntă cu probleme medicale.

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Consiliul de nominalizare a decis cine pleacă acasă. Nominalizarea care i-a lăsat pe toţi mască
Survivor România 2022. Andreea Tonciu a avut parte de o serie de probleme medicale, odată ce a ajuns în Republica Dominicană, în emisiunea ”Survivor România”. Bruneta a acuzat amețeli, iar, seara trecută, a fost dusă cu targa la ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale. Mai mult decât atât, a și leșinat în brațele medicilor. Aceștia au intervenit imediat și au condus-o la spital. Nu a mai participat la meciul respectiv.

Mai mult decât atât, Andreea Tonciu a avut parte și de tensiuni în tabăra Faimoșilor, dar și pe teren, atunci când unul dintre Războinici a început să îi înjure pe „rivali”, la finalul jocului pentru recompensă, în ediția din 18 ianuarie 2022. Războinicul Blaze a avut o reacție pe care Faimoșii au considerat-o deplasată, iar, de atunci, a pornit o ceartă. Nervii au fost întinși la cote maxime, iar Andreea Tonciu a reacționat și ea, atunci.

Survivor România 2022. Andreea Tonciu ar putea să se afle pe lista posibililor concurenți care ar putea părăsi show-ul „Survivor România” din cauza problemelor medicale. În seara aceasta, Daniel Pavel va face un anunț important, în timpul consiliului: ”Din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic. Pentru tine, Survivor România se termină în această seară”.

Mama Andreei Tonciu este foarte îngrijorată de starea de sănătate a fiicei sale. Andreea Tonciu s-a confruntat cu probleme medicale încă din prima săptămână în competiția ”Survivor România” de la Pro TV. Mama brunetei crede că fiica ei va fi propusă spre eliminare din punct de vedere medical.

“Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de reacția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trăit o mare traumă. Nu cred că nu s-a adaptat… Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă. Soțul ei, Daniel, e șocat de ce trăiește ea acolo”, a spus mama ei, ăpotrivit Cancan.

Cu fiecare ediție, jocurile devin tot mai complicate, iar implicarea concurenților este esențială pentru a reuși să adune victorii! Aseară, pe o căldură aridă, Faimoșii și Războinicii au oferit un spectacol incredibil și au ajuns pentru prima dată în fața ștafetei, la scorul de 9 la 9.

Mânați de dorința de a fi linișitiți pentru a doua săptămână la rând, Războinicii au reușit să învingă, așa că la Consiliul de Nominalizare au ajuns tot Faimoșii.

Într-o atmosferă încărcată de emoție, Daniel Pavel a dat startul Consiliul cu o veste dură pentru Roxana Ciuhulescu: ”Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic și a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic. Pentru tine, Roxana, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”.

Câştigător Survivor 2022. Incredibil, Andreea Esca a făcut anunţul pe Facebook
Cu un concurent în minus deja, Faimoșii au trecut la etapa nominalizărilor, în urma cărora Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia au ajuns la votul celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi competiția în această seară.

Și de această dată, show-ul Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 26.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 16.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20:49, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Survivor România 2022. Războinicii, atac virulent la adresa vedetelor. Elena Matei: „Mie mi-ar fi rușine în locul lor”

De la 20:30, show-ul fenomen revine la PRO TV! Cele două echipe se vor lupta pentru o nouă recompensă extrem de importantă. Vor reuși Războinicii să lege o nouă victorie sau Faimoșii vor trece peste seara dificilă și vor câștiga o nouă recompensă?

Un al treilea concurent din tabăra Faimoșilor va pleca curând spre casă! Ce a decis publicul cu privire la soarta Andreei, Otiliei și a lui Robert în competiție, aflăm de la 20:30.

După finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului trecut le aduce celor de acasă Survivor: Extrashow.