Survivor România 2022. Războinicii, atac virulent la adresa vedetelor. Elena Matei: „Mie mi-ar fi rușine în locul lor”

Survivor România 2022. Vedetele din echipa Faimoșilor au câștigat în fața Războinicilor după un traseu spectaculos. Învinșii au făcut declarații dure la adresa adversarilor.

23 ian. 2022, 22:26
Survivor România 2022. Războinicii, atac virulent la adresa vedetelor. Elena Matei: „Mie mi-ar fi rușine în locul lor”

Survivor România 2022. Faimoșii i-au învins pe Războinici după un traseu spectaculos, la sfârșitul căruia vedetele și-au adjudecat chitul de instrumente de pescuit. Faimoșii s-au bucurat din plin de prima lor victorie, de la debutul concursului.

Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. Cei doi şi-au adresat cuvinte grele

Competiția a fost extrem de intensă și s-a soldat și cu câteva accidentări. Andreea Tonciu, Relu Pănescu și Angela Forero au fost nevoiți să părăsească terenul de joc, după recomandările medicului.

Faimoșii au celebrat victoria, însă în tabăra Războinicilor, reacțiile au fost extrem de acide.

„Am pierdut și cred că este bine pentru noi. Prea intram așa cu nasul pe sus pe traseu”, spune Alex Delea.

„Felul în care ei s-au bucurat pentru câștigul ăsta, deci mie mi-ar fi rușine în locul lor, sincer, mi-ar fi rușine”, a reacționat Elena Matei.

„Faimoșii au câștigat și am fost fericit pentru ei, dar au exagerat mult. Noi am câștigat de 3 ori și n-am făcut ce-au făcut ei: au dansat, au mers la bară”, a comentat Blaze.

Survivor România 2022. Andreea Tonciu l-a adus în pragul disperării pe CRBL. Artistul a cedat și a înjurat-o: „Nu-ți mai face harfele astea cu mine”

Survivor România 2022. Andreea Tonciu din echipa Faimoșilor a trecut prin câteva experiențe extrem de neplăcute în competiția de anduranță, iar în ediția din această seară prezentatoarea TV a avut parte de un schimb de replici extrem de jignitor cu CRBL.

Andreea Tonciu a fost revoltată de o situație din cadrul concursului, unde a fost nevoită să stea în apă alături de unul dintre concurenți, TJ, care s-a dat la toate fetele, după spusele prezentatoarei TV.

Survivor România 2022. Eliminare surpriză marţi seară, anunţul i-a lăsat mască pe toţi

„Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, spune Andreea Tonciu, deranjată de gestul Laurei Giurcanu, care a fost văzută în mare alături de TJ.

Cea din urmă va decide să se apere: „Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât vreau eu, fără să însemne ceva”.

CRBL intervine în discuție, având un schimb de replici acide cu Andreea Tonciu:

„Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei”, le spune CRBL colegilor din echipă.

„Nu-ți mai face harfele astea cu mine”. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu „bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL cearta cu Andreea Tonciu.

„Suie-te pe mine. Ia să vedem, poți?”, a răspuns Andreea.

„Este o expresie, dar la școală n-ai fost să o înveți”, a continuat CRBL.