SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Consiliul de nominalizare a decis cine pleacă acasă. Nominalizarea care i-a lăsat pe toţi mască

La Consiliul de nominalizare, cele mai multe nominalizări le-a avut Andreea Tonciu, urmată de Robert Niţă. Surpriza cea mai mare a venit din partea Laurei Giurcanu, posesoarea unuia dintre cele două colane, care a nominalizat-o pe Otilia Bilionera.

24 ian. 2022, 23:36
SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Consiliul de nominalizare a decis cine pleacă acasă. Nominalizarea care i-a lăsat pe toţi mască

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Faimoșii au rămas fără Roxana Ciuhulescu, care a fost eliminată din emisiune din motive medicale medicale. După plecarea Roxanei, concurenții rămași în joc au făcut nominalizări. Cele mai multe nominalizări le-a avut Andreea Tonciu, dar scorul între ea şi Robert Niţă a fost extrem de strâns, potrivit Pro TV

Elena Chiriac a nominalizat-o pe Andreea Tonciu pe motiv că trage echipa în jos: “A cedat psihic încă din primele minute în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”.

Și CRBL a nominalizat-o tot pe Andreea Tonciu pe motiv că nu s-a putut adapta la competiţie: “Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea”.

Citeste si SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale, după ce a câştigat colanul de imunitate individuală

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Otilia Bilionera, nominalizarea care i-a luat pe toţi prin surprindere: “Am rămas trăsnită”

După plecarea Roxanei Ciuhulescu, colanul de imunitate i-a revenit Laurei Giurcanu. Ea și Cătălin Zmărăndescu au făcut câte o nominalizare directă în consiliu.

Cătălin l-a nominalizat pe Robert Niță, în timp ce Laura Giurcanu a propus-o spre eliminare pe Otilia Bilionera, deşi cântăreaţa s-a descurcat cel mai bine la jocul de imunitate.

Este foarte greu, dar trebuie să iasă în acest moment un nume din gura mea, iar acel nume este Otilia”, a spus Laura Giurcanu.

Decizia Laurei i-a uimit pe cei din tabăra Războinicilor.

Am rămas trăsnită”, a spus una dintre concurente. La fel de uimită a fost și Otilia, care nu se aștepta să fie nominalizată. Ea a spus că, feministă fiind, nu ar vota niciodată o femeie pentru eliminare, cu atât mai mult cu cât femeile sunt mai prost reprezentate în echipa din care face parte, comparativ cu bărbaţii. La rândul său, CRBL s-a arătat contrariat de afirmaţia Otiliei, că este feministă şi ar nominaliza doar bărbaţi, artistul subliniind faptul că nominalizările ar trebui să fie făcute în funcţie de performanţa concurentului.

Citeste si SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Prima ştafetă a sezonului aduce şi primul sărut între fete. Cine este Faimoasa care a adus un punct important şi şi-a trimis echipa în proba de ştafetă


loading...
Partenerii noștri