ELIMINARE Survivor România 2022. Xonia spune cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie: „Voiam să câștig și să rămân în finală”

Xonia din echipa Faimoşilor a fost primul concurent care a părăsit Survivor România. Cântăreaţa spune că de vină pentru plecarea ei din competiţie este Elena Chiriac, cea care a şi nominalizat-o.

24 ian. 2022, 18:36
ELIMINARE Survivor România 2022. Xonia spune cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie: „Voiam să câștig și să rămân în finală”

ELIMINARE Survivor România 2022. Cântăreaţa Xonia din echipa Faimoşilor a părăsit competiţia marţi, 18 ianuarie, fiind primul concurent eliminat din noul sezon Survivor.

ELIMINARE Survivor România 2022. Xonia: Eram pornită să stau acolo până la final. Mi-am dorit foarte mult să fiu acolo

Citeşte şi SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Andreea Tonciu şi CRBL, scandal cu replici obscene: „Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta/Eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă”

Xonia a făcut primele declaraţii după eliminarea sa de la Survivor România. Aceasta a vorbit despre experienţa sa din Republica Dominicană şi a spus cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie.

„Aveam același punctaj ca și Elena, am arătat că nu sunt așa paletă la probe. Consider că Elena avea niște motive personale. Echipa mea nu m-a votat. (…) Eu mă vedeam în finală. Eram pornită să stau acolo până la final. (…) Mi-am dorit foarte mult să fiu acolo.(…) Eu nu am putut să fac sport mult timp, am o problemă autoimună, dar nu vreau să o spun, că nu fac paradă din asta, nu vreau să mă fac victimă.

Am reluat într-adevăr antrenamentele pentru emisiune. (…) Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje. (…) Eu nu făceam nimic diferit. Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective. (…) Voiam să câștig și să rămân în finală.  Dumnezeu așa a vrut, eu am încredere, așa a fost să fie.

Nu ai unde să te duci la baie, să te speli. Puțeam toți. Dar nu mai simțeam.(…)  Fetele, în afară de Laura, au avut toate momentele lor de slăbiciune, nu știu dacă acum sunt bine. Bărbații s-au adaptat mai ok”, a povestit Xonia, potrivit protv.ro. 

Faimoşii şi Războinicii se vor lupta luni seară, de la ora  20.30, în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiţi să îşi nominalizeze colegii, Faimoşii vor să-şi ia revanşa.

Luni seară, după finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni prezintă „Survivor: Extrashow!”.

Citeşte şi SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta la Tonciu!