SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Andreea Tonciu şi CRBL, scandal cu replici obscene: „Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta/Eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă”

O nouă polemică s-a iscat între Andreea Tonciu şi CRBL, mărul discordiei fiind, de data asta, Laura Giurcanu. Tonciu a criticat-o pe influenceriţă pentru faptul că petrece prea mult timp alături de TJ Miles în ipostaze intime, adică în apă, în condiţiile în care aceasta are iubit acasă. Observaţiile lui Tonciu l-au înfuriat pe CRBL, care le-a zis celorlalţi concurenţi să nu intre în jocul ei.

24 ian. 2022, 17:34
SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Andreea Tonciu şi CRBL, scandal cu replici obscene: „Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta/Eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă”

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Prima dispută dintre Andreea Tonciu și CRBL a avut-o în prim-plan pe Roxana Ciuhulescu. Totul a pornit din momentul în care bruneta a vrut să cunoască numele concurenţilor din echipa ei care au nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu pentru eliminare, dar și motivul pentru care au luat această decizie. A fost primul moment în care a existat un schimb de replici acid între Tonciu şi CRBL.

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Tonciu, indignată de comportamentul Laurei Giurcanu

A doua polemică dintre CRBL şi Tonciu a avut ca punct de pornire comportamentul „promiscuu” al Laurei Giurcanu. Cel puţin aceasta a fost părerea Andreei Tonciu referitor la faptul că Laura a petrecut câteva ore bune în apă înpreună cu TJ Miles, asta în condiţiile în care are iubit. CRBL a intervenit în discuţie, moment în care disupta lor a început să fie rpesăată cu replici obscene.

Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, a replicat Tonciu.

Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât vreau eu, fără să însemne ceva”, a replicat Laura.

CRBL a intervenit în discuţia celor două, cerându-le, totodată, concurenţilor să nu-i mai facă jocurile Andreei: ”Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei. Nu-ți mai face harfele astea cu mine. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu ”bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL cearta cu Andreea Tonciu.

Citeste si SURVIVOR ROMANIA 2022. Scandal amoros, imaginile cu „porumbeii” au devenit virale: „E treaba mea ce fac şi cu cine”

„Suie-te pe mine. Ia să vedem, poți?”, i-a replicat Andreea.

Este o expresie, dar la școală n-ai fost să o înveți”, este următoarea înţepătură a lui CRBL direcţionată către Andreea.

Ba da, am învățat-o, dar eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă apoi”, insistă Tonciu.

Eu nu sunt soțul tău!”, adaugă CRBL.

Discuţia dintre CRBL şi Andreea Tonciu i-a ridicat mingea la fileu Laurei Giurcanu, care nu a ezitat să-i plătească Andreei cu aceeaşi monedă.

Laura- Ce spune soțul tău? Hai, măi, Andreea.

Andreea: – Nu, măi, că el n-a dat-o să se suie pe mine într-un context de ăsta.

Laura: – Dar poate a dat-o, de unde știi?

Andreea: – Nu, n-a dat-o, stai tu liniștită.

Laura: – Dar poate a dat-o, nu? Ia, zi, poate a dat-o. Ce mai zici atunci?

Citeste si Survivor România 2022. Războinicii, atac virulent la adresa vedetelor. Elena Matei: „Mie mi-ar fi rușine în locul lor”