Eliza Natanticu, la un pas de moarte: „Am luat o bacterie din spital, doctorii nu mai știau ce să facă. Cosmin îmi citea acatistul Sfântului Nectarie”

Eliza Natanticu este, cu siguranță, una dintre cele mai joviale prezențe din spațiul public. Despre partea întunecată a existenței sale, însă, nu se cunoaște aproape nimic. În urmă cu câțiva ani, cântăreața de 35 de ani a trecut printr-o mare cumpănă, fiind la un pas de moarte.

23 apr. 2024, 09:59

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu sunt împreună din anul 2010, iar în 2019 au devenit soț și soție. La puțin timp după ce au devenit un cuplu, Eliza a trebuit să se opereze de chist dermoid. O operație extrem de banală, dar care Elizei îi putea fi fatală. Și asta întrucât a luat o bacterie din spital, chiar în timpul intervenției chirurgicale, și a dezvoltat complicații.

Eliza Natanticu a sfidat moartea: „Cosmin îmi citea acatistul Sfântului Nectarie”

Cântăreața a fost atunci la un pas de moarte. Medicii au făcut aproape imposibilul ca să o salveze, iar partenerul ei de viață s-a rugat neîncetat, astfel că Eliza a reușit, în cele din urmă, să sfideze moartea.

A fost un moment de cumpănă pentru mine. Noroc că l-am avut pe Comin lângă mine, care a stat la capul meu. Eu a trebuit să mă operez, aveam un chist dermoid, o operație banală. Am luat o bacterie din spital în timpul operației, am făcut temperatură, mi-a fost foarte rău, am făcut niște complicații, m-au operat încă o dată, nu știau ce să mai facă doctorii. Cosmin a stat numai la capul meu, noi eram de puțin timp împreună. A lăsat cățelul acasă, și-a lăsat treburi, spectacole, stătea noaptea și citea acatistul Sfântului Nectarie”, a spus Eliza Natanticu la Antena Star, potrivit Spynews.

Citeste si Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu. Cum a ajutat-o celebra actriță: „Urma să mă taie de sus până jos”

Cosmin și Eliza nu s-au plăcut de la început

Aceasta cumpănă din viața ei a apropiat-o mult de Cosmin, artista dându-și seama că are alături de ea o comoară.

Chestia asta m-a făcut să înțeleg cât de minunat este el și ce om sensibil. Dacă el a fost în momentul acela lângă mine, deși noi eram la început de relație, pe mine mă emoționează foarte tare chestia asta, mi-a demonstrat că este omul de care eu am nevoie”, a mai spus artista.

Citeste si Eliza Natanticu vorbește despre căsnicie și problemele din viața de familie: „Noi nu suntem doi oameni normali”

Artista a dezvăluit că între ea şi Cosmin Natanticu nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, ci din contră, nu prea l-a plăcut atunci când l-a văzut. Ea a fost cea care l-a invitat la suc, iar actorul a refuzat-o pentru că se afla într-o relaţie la distanţă.

Nouă ne au făcut cunoștința niște prieteni. Ne au spus că suntem făcuți unul pentru celalalt. Eram la o sedinta foto. Nu ne-am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat ca suntem făcuți unul pentru celălalt. Eu i-am zis: băi, Cupidon, stai liniștită. I-am scris pe facebook sa ieșim undeva, dar m-a refuzat pentru ca era intr-o relație la distanță, cu o fată din Bruxelles. La o săptămâna mi-a dat mesaj si mi-a zis dacă vreau sa ieșim la un suc pentru ca nu mai are relație.

Pentru întâlnirea cu Cosmin nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. In general ma aranjam, mă bibileam, si eu ca orice femeie. Din prima ora pe care am petrecut-o împreuna mi am dat seama ca el este cel mai bun”, a povestit Eliza Natanticu într-un interviu mai vechi.