Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu. Cum a ajutat-o celebra actriță: „Urma să mă taie de sus până jos”

Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu. În urmă cu ceva timp, soția lui Cosmin Natanticu a trecut prin momente foarte grele și era la un pas de tragedie. Însă, cu ajutorul lui Dumnezeu și celebrei actrițe Maia Morgenstern, a reușit să se facă bine, scăpând de o intervenție chirurgicală dificilă.

18 iul. 2023, 08:34
Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu. Cum a ajutat-o celebra actriță: „Urma să mă taie de sus până jos”
Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu

Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu. În urmă cu ceva timp, fosta concurentă de la Asia Express a fost aproape să își piardă viața. Artista a ajuns pe masa de operație pentru o intervenție minoră, la nivelul ovarelor, care nu trebuia să pună prea multe probleme. Însă, a contractat o bacterie din spital, iar totul a luat o turnură tragică.

Citește și: Ce au pățit Eliza și Cosmin Natanticu în vacanță: „Ne-am enervat, am avut o lacrimă în colțul ochiului”

Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu

Deși bifa operație după operație, starea Elizei era tot mai rea. Însă, din fericire, artista a avut lângă ea oameni care au ajutat-o, una dintre ele fiind Maia Morgenstern. S-a implicat, a discutat cu numeroși medici și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o ajuta pe blondină.

În cele din urmă, Eliza Natanticu a fost sfătuită să apeleze la meditație și credință pentru a se vindeca și așa a și făcut. „Am suferit o intervenție minoră în zona ovarelor, nimic ieșit din comun. Am luat o bacterie. Noroc că am avut-o alături pe doamna Maia Morgenstern, dânsa a vorbit cu doctorii, m-a ajutat foarte mult. Ulterior am fost operată încă de două ori, pentru a vedea care este problema, a treia oară urma să mă taie de sus până jos, nu am mai fost de acord.

Cumnatul meu a vorbit cu un medic la acel moment, acela i-a spus că vindecarea pleacă și de la minte, de la cap și i-a spus: Spune-i să își spună așa, îmi impun ca fiecare celulă din corpul meu să se vindece, să se regenereze și îmi impun autovindecare, sunt bine, sunt perfect sănătoasă.

Am spus cu atâta convingere și credință în Dumnezeu! În acel moment Cosmin era lângă patul meu și îmi citea acatistul Sfântului Nectarie. După trei zile am ieșit din spital, de când am început meditația, și după 3 săptămâni în care mi-au băgat cele mai bune antibiotice, m-am vindecat. Atunci mi-am dat seama cât de importantă este puterea minții”, a declarat Eliza Natanticu.