Eliza şi Cosmin Natanticu, la un pas de divorţ: „Am zis că vreau să plec din relație”

Eliza şi Cosmin Natanticu au fost la un pas de divorţ în urmă cu ceva timp. Actriţa a povestit că relaţia lor nu a fost doar lapte şi miere, ci a fost presărată cu multe obstacole. Unul dintre cele mai dificile a fost când soţul ei a participat la un reality show şi a fost departe de casă trei luni.

22 oct. 2021, 23:44
Eliza şi Cosmin Natanticu, la un pas de divorţ: „Am zis că vreau să plec din relație”
Eliza şi Cosmin Natanticu, la un pas de divorţ

Eliza şi Cosmin Natanticu, la un pas de divorţ. Cei doi formează un cuplu sudat, iar asta se vede şi la emisiunea Asia Express, show la care ambii sunt concurenţi. Însă, ca în orice relaţie, au avut de depăşit situaţii dificile, căsnicia lor fiind la un pas să se destrame, după ce Cosmin a participat la un reality show.

Eliza şi Cosmin Natanticu, la un pas de divorţ

Actriţa a povestit că soțul său a revenit după trei luni în care a stat izolat alături de alte vedete, fiind complet schimbat. Faptul că a trăit o perioadă destul de lungă departe de cotidian a avut consecințe asupra actorului.

Fiindcă certurile erau din ce în ce mai dese, Eliza a vrut să încheie căsnicia, i-a comunicat acest lucru actorului, iar din acel moment, lucrurile s-au schimbat. Cuplul a reușit să depășească acest moment de cumpănă al mariajului care era aproape de final.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

Orice joc de genul ăsta, în care te rupi de realitatea cotidiană te afectează la psihic. El a plecat în tandrețuri: iubita, nu știu ce. După trei luni de zile, m-am dus să-l văd, l-am simțit rece, distant. Era clar că l-a afectat ce se întâmpla acolo.

Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Am avut o cumpănă. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze.

A durat cam o lună momentul de cumpănă. După care s-a remediat, nu știu cum. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta și și-a revenit omul”, a spus Eliza Natanticu la Antena Stars.


loading...