Elon Musk a devenit tată pentru a şasea oară! Iubita sa, Grimes, a născut un băieţel perfect sănătos

Elon Musk, fondatorul Tesla, a confirmat faptul că a devenit tată pentru a șasea oară, după ce iubita sa a născut un băiat perfect sănătos. Copilul a venit pe lume marți dimineața, 5 mai, iar atât mama, cât și copilul sunt perfect sănătoși.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 07:46

Elon Musk, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit faptul că Grimes se află în travaliu și la doar ”câteva ore distanță” unui fan, care l-a întrebat în ce stadiu se află sarcina iubitei sale.

Citește și: Elon Musk: Daţi-le oamenilor libertatea! Este fascist să-i ţii în case cu forţa

Ulterior, fondatorul Tesla, a anunțat că copilul său a venit pe lume, adăugând faptul că trebuie să îi găsească un nume potrivit. Acesta susține că îi va lăsa libertatea copilului său de a-și alege propriul gen, după ce iubita sa s-a confruntat cu mai multe complicații și a declarat public faptul că nu se simte pregătită.

Grimes, iubita lui Elon Musk, și-a anunțat sarcina în luna ianuarie cu o ședință foto pe Instagram. Interpreta canadiană, pe numele real Claire Boucher, este într-o relație cu Elon Musk din anul 2018, când au participat împreună la Met Gala. Dacă pentru Grimes este primul copil, iubitul său ar deveni tată pentru a șasea oară, după ce are cinci copii cu fosta sa soție, Justine Wilson.