Elon Musk face party de Halloween, în România. A închiriat castelul lui Dracula de la Bran. Ce alte nume grele sunt așteptate la petrecere

Elon Musk este cel mai bogat om de planetă , așa că pentru el banii nu sunt o problemă niciodată, iar distracția și petrecerile nu lipsesc din viața lui. Acesta ar urma să participe alături de alte nume grele la o petrecere, în România, la castelul Bran.

29 oct. 2022, 16:56
Elon Musk face party de Halloween, în România. A închiriat castelul lui Dracula de la Bran. Ce alte nume grele sunt așteptate la petrecere

Elon Musk este cel mai bogat om de planetă , așa că pentru el banii nu sunt o problemă niciodată, iar distracția și petrecerile nu lipsesc din viața lui. Dacă mulți se plâng în situația actuală, de facuri mari și de scumpiri, cel mai bogat om de pe planetă trăiește pe picior mare, iar petrecerile sunt la loc de cinste.

Elon Musk petrece de Halloween în România

Cel mai bogat om de planetă ar urma să facă o petrecere de pomină, chiar la noi în țară, la castelul Bran. Magnatul american Peter Thiel s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen pentru a participa la petrecerea respectivă.  Printre participanți s-ar mai afla Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică. Conform Gândul, la această petrecere ar urma să participe în jur de 200 de persoane, care mai de care mai infuente și mai din lumea bună.

La evenimentul cu pricina sunt așteptați, lideri politici, producători, dar și artiști. Inviați, care sunt unul și unul, au fost preluați de la salonul oficial și transportați la un hotel de lux din centrul Capitalei.

Ce nume grele vin la petrecere

Cum bineînțeles este o petrecere de pomină cu oameni care mai de care mai influenți sunt așteptați 200 de invitați. Pe lista invitaților s-ar afla și celebra actriță Angelina Jolie, cea despre care s-ar fi zvonit că i-ar fi fost și iuita acestuia. De asemenea printre invitați s-ar mai afla și  Peter Thiel, fondator al PayPal și unul dintre primii investitori în Facebook, sau Sergey Brin, co-fondator al Google. Sergey Brin eeste pe locul 8 în topul celor mai bogați oameni de pe planetă.

Citește și: Rusia somează SUA să-şi retragă armele nucleare „tactice” din Europa şi să înceteze testarea lor în exerciţii comune sub egida NATO

Citește și: Kievul se confruntă cu întreruperi ale curentului electric „fără precedent” după bombardamentele ruseşti