Elon Musk mai are o pereche de gemeni cu o angajată. Fondatorul Tesla are în total 9 copii

Elon Musk mai are o pereche de gemeni. Informația a fost făcută publică de Insider, după ce Musk și Zilis au făcut o solicitare la tribunal pentru a schimba numele gemenilor. Astfel cei doi copii vor avea numele de familie al tatălui.

07 iul. 2022, 13:06
Elon Musk mai are o pereche de gemeni cu o angajată. Fondatorul Tesla are în total 9 copii
Elon Musk mai are o pereche de gemeni cu o angajată

Elon Musk mai are o pereche de gemeni. În vârstă de 51 de ani, fondatorul Tesla are în total nouă copii. Ultimii doi îi are cu Shivon Zilis (36 de ani), absolventă de Yale și directoare la una dintre companiile deținute de miliardarul american.

Citeşte şi: Elon Musk a început concedierile la Tesla, oamenii sunt disperaţi. „Disponibilizările nu se bazează pe evaluări de performanţă”

Elon Musk mai are o pereche de gemeni

Gemenii s-au născut în luna aprilie a anului trecut, iar la puțin timp după aceea Musk a avut un alt copil cu Claire Boucher (cântăreața cunoscută cu numele de scenă Grimes), cu ajutorul unei mame surogat.

Zilis, care s-a născut în Ontario, Canada, l-a întâlnit pe Musk prin OpenAI, organizația non-profit de cercetare și implementare a inteligenței artificiale Musk, cofondată în 2015, informează Insider.  A studiat economia și filosofia la Yale, unde a jucat și portar în echipa feminină de hochei pe gheață.

Elon Musk a ajuns astfel la un total de nouă copii: cinci sunt cu fosta soție, Justine Wilson, scriitoare canadiană, doi copii cu Grimes și doi copii cu Shivon Zilis.

Elon Musk ameninţă că nu va mai cumpăra Twitter

Elon Musk ameninţă că va renunţa la oferta sa de 44 miliarde de dolari pentru achiziţionarea platformei de socializare Twitter Inc, acuzând firma că refuză să-i dea informaţii referitoare la conturile de spam.

Avocaţii Tesla şi directorul general al SpaceX au trimis luni o scrisoare Twitter în care ameninţă că vor renunţa la tranzacţie. Scrisoarea a fost inclusă într-o solicitare transmisă Autorităţii de supraveghere a pieţei de capital din SUA (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC).

În document se arată că Musk a cerut în mod repetat informaţii începând din 9 mai, aproximativ o lună după ce a înaintat oferta de achiziţionare a Twitter, pentru a evalua cât de multe dintre cele 229 de milioane de conturi ale companiei sunt false. (Citeşte AICI mai multe detalii)