Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au modificat numele primului copil al cuplului. Cum se va numi băieţelul

Elon Musk şi cântăreaţa americană Grimes au schimbat recent numele fiului lor pentru a putea fi în conformitate cu legea din California. Cei doi au fost nevoiţi să schimbe cifrele arabe cu cele romane.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 15:39
Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au modificat numele primului copil al cuplului. Cum se va numi băieţelul

Grimes, pe numele real Claire Boucher, a dezvăluit faptul că le-a fost cerut acest lucru. Cântăreaţa a născut la începutul lunii mai un băieţel, care este pentru fondatorul Tesla cel de-al şaselea copil.

Citeşte şi: Elon Musk a devenit tată pentru a şasea oară! Iubita sa, Grimes, a născut un băieţel perfect sănătos

La începutul lunii mai, cuplul a ţinut prima pagină a tabloidelor după ce a dezvăluit că numele fiului nou-născut este X Æ A-12, pronunţat „Ex Ash A Twelve. Acum aceştia au schimbat numele copilului, fiind înlocuite cifrele arabe cu cele romane pentru a fi conformitate cu legea din California.

„Am înlăturat numărul pentru a ne conforma legii din California”, a spus ea, citată de Daily Mail. În plus, aceasta s-a arătat încântată că cifrele romane arată mai bine.

Potrivit legii californiene, numele trebuie să fie scrise în certificatele de naştere „folosind cele 26 de litere ale alfabetului limbii engleze”, iar apostroful şi cratima pot fi folosite.

Grimes, iubita lui Elon Musk, și-a anunțat sarcina în luna ianuarie cu o ședință foto pe Instagram. Interpreta canadiană, pe numele real Claire Boucher, este într-o relație cu Elon Musk din anul 2018, când au participat împreună la Met Gala. Dacă pentru Grimes este primul copil, iubitul său ar deveni tată pentru a șasea oară, după ce are cinci copii cu fosta sa soție, Justine Wilson.