Elon Musk vrea să fie nemuritor. Noul Nostradamus spune despre miliardar că este în căutarea „elixirului vieții”

Elon Musk a fost supranumit de noul Nostrradamus „cavaler templier” pentru că „folosește roboți pentru elixirul vieții”.

14 nov. 2022, 16:47
Elon Musk vrea să fie nemuritor. Noul Nostradamus spune despre miliardar că este în căutarea „elixirului vieții”

Brazilianul Athos Salomé, autoproclamat Nostradamus reîncarnat, spune despre Elon Musk că are ca principal scop găsirea unui elixir care să îl facă nenmuritor. Bărbatul de 36 de ani care a prezis și moartea Reginei Elisabeta, invazia Rusiei în Ucraina și pandemia de Covid-19 a venit cu o nouă viziune care îl vizează pe cel mai bogat om din lume.

După ce a prezis că Elon Musk va cumpăra Twitter, Nostradamus spune despre acesta că folosește alchimia și robotica pentru a manipula transformările majore din lume pentru a găsi nemurirea. Potrivit acestuia, miliardarul este un „Cavaler Templier”.

Astfel, prin dezvoltarea Neurolink, Musk dorește să schimbe însemnătatea unui om, pentru că tehnologia lui este făcută în așa fel încât oamenii să se conecteze cu inteligența artificială.

Citește și: „Nostradamus reîncarnat” avertizează ce dezastre se vor petrece în anii următori. Profeția terifiantă despre cel de-al Treilea Război Mondial

„Există încă multe simboluri ascunse în fantezia lui Musk, cu toate acestea, el merge mai departe decât să arate posibilitatea realizării teoriilor conspirației și posibilitatea reală a ceea ce înțelegem ca fiins anti-Hristos, de a domina lumea”, spune Athos Salomé, potrivit Daily Star.

Conform clarvăzătorului, alchimia este o practică mistică, apărută în Evul Mediu, care îmbină știința, arta și magia, iar Elon Musk ar fi profun implicat într-un asemena proces.

„Unul dintre obiectivele sale principale a fost obținerea elixirului vieții, asigurarea nemuririi și vindecarea bolilor corpului. Elon Musk este un alchimist modern care folosește tehnologia și robotica pentru a crea cyborgi”, a mai declarat noul Nostradamus.

Cavalerii Templieri au reprezentat un grup militar mare de creștini care au lucrat pentru protejarea europenilor în pelerinajele din Țara Sfântă în timpul epocii medievale.

De la vârsta de 12 ani, Athos Salomé prevede viitorul și spune că are o rată de succes de 90%. În ianuarie 2022 a prezis, în conformitate cu Cabla evreiască, că va apărea din componența cifrelor 22, 44 și 66 un nou lider mondial. În data de 22 aprilie 2022, Elon Musk a lansat ideea că va cumpăra Twitter cu suma de 44 de miliarde de lire sterline.

Citește și: Elon Musk, previziuni pentru anul 2030: „Omul va fi ca o pisică de casă pentru roboți”

Tot în aceeași zi din aprilie, s-a aflat că avionul privat al miliardarului, în valoare de 66 de milioane de lire sterlione, este singurul bun fizic al acestuia. Musk a cumpărat aeronava Gulfstream G650ER în 2016.

De Halloween, noului Nostradamus i-a fost relevat că Elon Musk este un cavaler templier, după ce acesta s-a îmbrăcat în costumul său celebru.

„Elon Musk este un cavaler templier care folosește alchimia și robotica pentru a manipula transformări majore din lumea oamenilor”, a mai spus brazilianul.